Alle mine samlinger er tætte, og det er et spørgsmål den rigtige mængde tape.
Fastferent vs. Fermentasaurus, så kender jeg kun Fastferment. Men det virker smart at den anden er glasklar.
Det ser ud som om der ikke er helt glat vej ned til escape pod i saurus, men det kan være jeg ser forkert. For hvis der kan sidde bare lidt let flokkulerende gær, så kan det blive et problem under tapningen ?
Problemer med Fastfermentor.
Re: Problemer med Fastfermentor.
Hvad er den rigtige mængde? :-) Lidt/meget?
Jeg troede, jeg havde ramt rigtigt. Men jeg har ramt forkert i niveauet få dråber.
Jeg troede, jeg havde ramt rigtigt. Men jeg har ramt forkert i niveauet få dråber.
Re: Problemer med Fastfermentor.
Trial and error :)
Når der er for mange viklinger, kommer du kun halvvejs på gevindet.
Pakningen virker fint og er tæt.
Men gærlåsen er lidt tricky, for det er svært en sløv gæring.
Jeg skiftede lige til en gammel klassisk, og så var gæring meget mere tydelig.
Når der er for mange viklinger, kommer du kun halvvejs på gevindet.
Pakningen virker fint og er tæt.
Men gærlåsen er lidt tricky, for det er svært en sløv gæring.
Jeg skiftede lige til en gammel klassisk, og så var gæring meget mere tydelig.
Re: Problemer med Fastfermentor.
Jeg kom lige i tanke om denne tråd.
Vi havde ikke meget held med den nye hule pakning. Vi brugte den med øl fedt, hvilket måske ikke er den bedste ide.Første gang, vi strammede låget, endte pakning med øl fedt i øllet. Pludselig var der en anden modstand og pakningen var væk. I andet forsøg fik vi den tæt uden at stramme ret meget men ikke ret længe.
Så det er stadig ikke lykkedes os at lave en øl i en tæt fastfermentor.
Vi bruger også en klassisk gærlås.
Vi havde ikke meget held med den nye hule pakning. Vi brugte den med øl fedt, hvilket måske ikke er den bedste ide.Første gang, vi strammede låget, endte pakning med øl fedt i øllet. Pludselig var der en anden modstand og pakningen var væk. I andet forsøg fik vi den tæt uden at stramme ret meget men ikke ret længe.
Så det er stadig ikke lykkedes os at lave en øl i en tæt fastfermentor.
Vi bruger også en klassisk gærlås.