Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

links til andre fora eller hjemmesider.
Med relevans til øl

Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Goldenhammer » 5. okt 2015, 17:04

If you can't beat them - buy them ....... or copy them.

Som det kan læses på linket begynder Sam Adams' (I ved, dem med øl til 15,- i Kvickly) nu at følge med de mindre bryggerier med at lave de populære IPA'ere. Herhjemme er laver Royal Unibrew allerede Schiøtz og Lottrup - og Carlsberg har Jakobsen.

Hvad siger I? - er det troværdigt?

http://bostinno.streetwise.co/2015/10/03/double-ipa-sam-rebel-raw-beer/
Goldenhammer
 
Indlæg: 411
Tilmeldt: 30. aug 2013, 12:36

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf admin » 5. okt 2015, 17:44

NÆ! de skal lige lære at bruge humle først :-) og ikke alt muligt snyd.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4616
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Thage » 5. okt 2015, 19:46

admin skrev:NÆ! de skal lige lære at bruge humle først :-) og ikke alt muligt snyd.


Som betyder? Sorry, men ved desværre ikke nok :)
Thage
 
Indlæg: 1445
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf admin » 6. okt 2015, 06:09

Der er mange brygmestere på de store bryggerier som ikke engang ved hvad tørhumling er ? Og humle er bare noget der kommer i en tank.

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4616
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf admin » 6. okt 2015, 12:18

Det pudsige ved at de kun kan holde 3 mdr, fordi at bitterheden er logaritmisk, og vil falde helt vildt de første tre måneder, hvis de nu havde puttet lige så meget humle i som nogle af de små bryghuse ville den stadig være mere frisk i smagen efter 5 til 6 måneder end det ovenfor nævnte øl. Det øl der ikke købes hurtigt nok får en kedelig smag og folk kommer til at forbinde en dobbelt IPA med dette. Det er da synd i mine øjne.

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4616
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Thage » 6. okt 2015, 14:01

Ud fra din forklaring kan jeg kun være enig.... Spm. Er så om der krav til indtjening ville kunne bære den ekstra omk. (Vil folk give så meget)
Men det giver jo netop de små steder en plads i markedet og den charme det har....


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thage
 
Indlæg: 1445
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf admin » 6. okt 2015, 17:01

De store bryggerier kan heller ikke være lokale, så der får de også konkurrence, den lokale opbakning kan være enorm, hvis man formår at lave god og fejlfri øl.

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4616
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Goldenhammer » 6. okt 2015, 17:21

admin skrev:De store bryggerier kan heller ikke være lokale, så der får de også konkurrence, den lokale opbakning kan være enorm, hvis man formår at lave god og fejlfri øl.

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk


Eller hvis det lokale publikum ikke er alt for kræsent.
Goldenhammer
 
Indlæg: 411
Tilmeldt: 30. aug 2013, 12:36

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Thage » 6. okt 2015, 18:49

admin skrev:De store bryggerier kan heller ikke være lokale, så der får de også konkurrence, den lokale opbakning kan være enorm, hvis man formår at lave god og fejlfri øl.

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk

Kommer vel an på prisen ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thage
 
Indlæg: 1445
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Broder Jacob » 6. okt 2015, 19:59

Jeg har i sommer smagt to forskellige danske kommercielle IPAér og ingen får mig til at købe det lort mere.
Bare for at være lidt direkte.
Afsmag af noget der var engang. De var ikke en gang "for gamle"- bare noget blegt p..
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Brugeravatar
Broder Jacob
 
Indlæg: 465
Tilmeldt: 4. okt 2013, 18:33
Geografisk sted: Holbækvej 173, 4440 Mørkøv

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Goldenhammer » 7. okt 2015, 06:09

Thage skrev:
admin skrev:De store bryggerier kan heller ikke være lokale, så der får de også konkurrence, den lokale opbakning kan være enorm, hvis man formår at lave god og fejlfri øl.

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk

Kommer vel an på prisen ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk


Jeg mener ikke, at prisen er altafgørende. Hvis kunderne opfatter et produkt positivt, så vil de som oftest betale hvad det koster. Kunsten er således, at få kundernes opfattelsen af ens produkt til at være positiv.

Det er vigtigt at have et godt "Brand". Fordelen ved, at bruge det engelske udtryk "Brand" er, at det er dejligt relativt og indeholder alle de elementer, der er vigtig for at pris, kvalitet/smag, tilgængelighed og omdømme hænger sammen.

Hvis et lokalt bryghus skal bygge sit brand op kræver det jo, at man laver en vurdering over, hvad der er vigtigt for de lokale kunder. Hvis pris er vigtigere end kvalitet/smag, så skal de have billigt øl. Hvis kunderne vil have et ton humle i en frisk IPA - ja, så bliver det jo ikke en billig øl. Eller finde ud af om kunderne er villige til, at betale en højere pris, fordi øllet er brygget lokalt.

Alt er relativt.....
Goldenhammer
 
Indlæg: 411
Tilmeldt: 30. aug 2013, 12:36

Re: Store bryggerier begynder at lave humlebomber i USA

Indlægaf Thage » 7. okt 2015, 18:41

Broder Jacob skrev:Jeg har i sommer smagt to forskellige danske kommercielle IPAér og ingen får mig til at købe det lort mere.
Bare for at være lidt direkte.
Afsmag af noget der var engang. De var ikke en gang "for gamle"- bare noget blegt p..


Prøvede lige for sjov at købe Ørbæks IPA, nogen der ved hvilken humle de anvender?
Smagte den varm/butiks temp, men syntes det er en meget tør humle og knap så frisk som den IPA jeg selv bryggede fra et brygladen kit.... Med andre ord vil jeg undgå Ørbæk humlen, men have mere af det brygladen bruger... Her kan jeg jo bare skrive dem en mail og håbe de svarer :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thage
 
Indlæg: 1445
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød


Tilbage til links til fora/hjemmesider + Info fra håndbrygforum

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster