Side 1 af 1

Mester søges i København

Indlæg: 17. apr 2013, 15:05
af AsbjrnMay
Hej Alle

Jeg er ny her på forummet, og ikke mindst fuldstændig ny i håndbryggeverdenen. Før jeg kaster mig ud i at samle udstyr vil jeg gerne have et billede af hvad jeg skal bruge og få et førstehåndsindtryk af bryggeprocessen. Jeg er studerende ogbor i en lille lejlighed med kæreste og barn, så erfaringer fra små omgivelser og små budgetter søges.

Min interesse udi det alkoholiske er ikke begrænset til øl, men stammer først og fremmest fra vin- og madverdenen. Kvalitet optager først og fremmest og som en ydmyg tak kan jeg sagtens afholde en lille vinsmagning. Jeg tager gerne en god lang tur på cyklen eller hopper på toget hvis mester ikke er i gåafstand fra NV.

Med venlig hilsen
Asbjørn

Re: Mester søges i København

Indlæg: 17. apr 2013, 15:28
af El Toro Diablo
Jeg vil ikke kalde mig selv mester.

Men jeg kan sagtens sætte mig ind i din problematik, da jeg selv har været en del af den igennem.

Jeg har erfaring med ekstrakt, semi-grain og har lige brygget min første all-grain.

Så hvis du vil lege med mit udstyr, skal du være velkommen, så skal jeg med glæde videregive de erfaringer jeg har gjort mig, indtil videre :)

Jeg laver også mjød, cider, ost og laver mad sous vide, så jeg tror vi kan snakke og udveksle erfaringer på et bredt fundament :)

giv en PM, hvis jeg lyder til at opfylde dine behov.

Re: Mester søges i København

Indlæg: 20. apr 2013, 11:41
af Nimbus39
Hej,
Jeg holder ganske vidst brygpause (pga. bryllup osv.) indtil Juni, men hvis ikke jeg har andre på "venteliste" (ved ikke om Fornitz stadig vil overvære et bryg) er du velkommen når julebryggen skal laves.