blandet gær?

Kun for nørder :-)
Besvar
Brugeravatar
Benjamin
Indlæg: 826
Tilmeldt: 7. nov 2011, 11:14

blandet gær?

Indlæg af Benjamin »

jeg har blandet, 11 gr. US33 og en rest på 2,7 gr. W34/70, i 25 L. rehydreret, ca. 20 grader, urt på OG1048. (fordi jeg syns det ku være spændende at smage?) men da det endelig, kom igang, boblede det ca. en dag, ingen stormgæring. er det selvdestruerende at blande 2 typer gær?
Truntebryg
Indlæg: 5319
Tilmeldt: 15. nov 2008, 09:30

Re: blandet gær?

Indlæg af Truntebryg »

Bestemt nej - en af dem skal nok vinde kampen over sukkeret :-)
Brugeravatar
MonkeyBrew
Indlæg: 4420
Tilmeldt: 26. okt 2006, 21:13
Geografisk sted: 8670 Låsby

Re: blandet gær?

Indlæg af MonkeyBrew »

Da w34/70 er en lager gær og bedst arbejder ved lavere temperaturer, tror jeg s-33 vinder kapløbet. Det er en alegær der er vant til at arbejde (hurtigt) ved varmere temperaturer.
Monkeybrew - Abegodt øl!

~ Lars Bang Rasmussen ~

http://www.monkeybrew.dk" onclick="window.open(this.href);return false;

Mæsketemperature for stilarterne:

http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... ure#p85351" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Borg
Indlæg: 4741
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning

Re: blandet gær?

Indlæg af Borg »

En pakke alegær og lidt lagergær lyder sjovt.
Det skal nok komme i gang, og de æder ikke hinanden.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Benjamin
Indlæg: 826
Tilmeldt: 7. nov 2011, 11:14

Re: blandet gær?

Indlæg af Benjamin »

Tak for de opmuntrende ord, det var jo "en steam-bajer" jeg havde i tankerne.
Besvar

Tilbage til "Kemi"