Side 1 af 1

blandet gær?

: 16. feb 2016, 17:14
af Benjamin
jeg har blandet, 11 gr. US33 og en rest på 2,7 gr. W34/70, i 25 L. rehydreret, ca. 20 grader, urt på OG1048. (fordi jeg syns det ku være spændende at smage?) men da det endelig, kom igang, boblede det ca. en dag, ingen stormgæring. er det selvdestruerende at blande 2 typer gær?

Re: blandet gær?

: 16. feb 2016, 17:18
af Truntebryg
Bestemt nej - en af dem skal nok vinde kampen over sukkeret :-)

Re: blandet gær?

: 16. feb 2016, 17:42
af MonkeyBrew
Da w34/70 er en lager gær og bedst arbejder ved lavere temperaturer, tror jeg s-33 vinder kapløbet. Det er en alegær der er vant til at arbejde (hurtigt) ved varmere temperaturer.

Re: blandet gær?

: 16. feb 2016, 17:44
af Borg
En pakke alegær og lidt lagergær lyder sjovt.
Det skal nok komme i gang, og de æder ikke hinanden.

Re: blandet gær?

: 16. feb 2016, 18:23
af Benjamin
Tak for de opmuntrende ord, det var jo "en steam-bajer" jeg havde i tankerne.