mere olivenolie.

Kun for nørder :-)

Re: mere olivenolie.

Indlægaf Truntebryg » 10. sep 2017, 08:00

Lidt samme holdning her, oliven olie tåler jo langt over 100 °C så hvorfor ikke bare gøre det der hvor der er varme på - det skal jo trods alt fordeles og det gøres nemmest i varm tilstand.
Brugeravatar
Truntebryg
 
Indlæg: 5153
Tilmeldt: 15. nov 2008, 09:30
Geografisk sted: 4370 - Midt Sjælland

Re: mere olivenolie.

Indlægaf Benjamin » 10. sep 2017, 10:11

skal man forstå den med olie på den måde at øllet ikke behøver-plaske, før gæring kan man spare luftkontakt?.
Brugeravatar
Benjamin
 
Indlæg: 746
Tilmeldt: 7. nov 2011, 11:14

Foregående

Tilbage til Kemi

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster