Smageøvelser

Besvar
Jon
Indlæg: 299
Tilmeldt: 28. maj 2008, 22:20
Geografisk sted: 8600 Silkeborg

Smageøvelser

Indlæg af Jon »

Her er forslag til øvelser inkluderet nogle spørgsmål der gerne skulle hjælpe.

Hvedeøl
Smag og besvar uden brug af stilart beskrivelsen. Øl; wit og weissbier, fx Hoegaarden og Weihenstephaner Hefeweissbier.

En af disse øl er kendetegnet ved brug af krydder. Hvilket øl og hvilke krydder bruges?
En af disse øl er bruger store mængder umaltet hvede, hvilket og hvordan bemærkes dette?
En af disse øl har en speciel aroma der skyldes valget af gær. Hvilken aroma og hvilken øl?
Hvilket af disse øl er i en klasse hvor øllet skal være tørt og kan have indslag af mælkesyre?
--------------------------
Mvh/Jon
8600 Silkeborg
Jesvest
Indlæg: 27
Tilmeldt: 23. aug 2014, 06:39

Re: Smageøvelser

Indlæg af Jesvest »

Hej Jon,

Jeg synes at have hørt der bliver tilsat appelsin og koriander til wit øllen.

Sendt fra min OnePlus One
morfmir
Indlæg: 676
Tilmeldt: 16. dec 2008, 22:55
Geografisk sted: Mørkøv

Re: Smageøvelser

Indlæg af morfmir »

Jesvest skrev:Hej Jon,

Jeg synes at have hørt der bliver tilsat appelsin og koriander til wit øllen.

Sendt fra min OnePlus One
Det er helt korrekt, men kan du smage hvilken øl det drejer sig om?

/Thomas
---
Imod tåber kæmper selv guder forgæves
Besvar

Tilbage til "For øl dommere, og alle andre der har lyst til at spørge en øldommer til råds."