Kære medhåndbryggere
Jeg skal til at prøve kræfter med en cider her på fredag. I den forbindelse har jeg anskaffet noget svovl til at sterilisere med og en masse æbler fra mine forældres have. Men er det de hele æbler (inden mosning) man skal give svovl, eller skal man tilsætte det til æblesaften når man har most æblerne? Er det evt. bedre at varme æblesaften op, og på den måde sterilisere?
Mvh
Cider og svovl
-
- Indlæg: 134
- Tilmeldt: 5. sep 2007, 10:41
- Geografisk sted: Virum 2830
- Kontakt:
Cider og svovl
Mikkel Staberg
HP: http://www.furesoebryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
HP: http://www.furesoebryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
- beerbuster
- Indlæg: 739
- Tilmeldt: 23. jun 2008, 22:45
- Geografisk sted: Odense
Re: Cider og svovl
Faldt over den her et sted....se om det er noget du kan bruge
http://www.havenyt.dk/artikler/dyrkning ... g/411.html
Peter
http://www.havenyt.dk/artikler/dyrkning ... g/411.html
Peter
Med venlig hilsen.
Peter
Omstikning...just say no !..
"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Peter
Omstikning...just say no !..
"He was a wise man who invented beer.
Plato "
-
- Indlæg: 28
- Tilmeldt: 13. feb 2008, 08:57
- Geografisk sted: København
Re: Cider og svovl
æble saften ændre markant karakter hvis du varme behandler det og så ville jeg svovle det efter jeg har presset det altså tilsætte det mosten
husk at skyle æblerne rene inden
husk at skyle æblerne rene inden
Nyt Site uder opbygning
http://Beermonks.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://Beermonks.dk" onclick="window.open(this.href);return false;