Cider og svovl

Rengøring, rensning, vask,
Besvar
bang-staberg
Indlæg: 134
Tilmeldt: 5. sep 2007, 10:41
Geografisk sted: Virum 2830
Kontakt:

Cider og svovl

Indlæg af bang-staberg »

Kære medhåndbryggere

Jeg skal til at prøve kræfter med en cider her på fredag. I den forbindelse har jeg anskaffet noget svovl til at sterilisere med og en masse æbler fra mine forældres have. Men er det de hele æbler (inden mosning) man skal give svovl, eller skal man tilsætte det til æblesaften når man har most æblerne? Er det evt. bedre at varme æblesaften op, og på den måde sterilisere?

Mvh
Mikkel Staberg
HP: http://www.furesoebryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
beerbuster
Indlæg: 739
Tilmeldt: 23. jun 2008, 22:45
Geografisk sted: Odense

Re: Cider og svovl

Indlæg af beerbuster »

Faldt over den her et sted....se om det er noget du kan bruge

http://www.havenyt.dk/artikler/dyrkning ... g/411.html
Peter
Med venlig hilsen.
Peter

Omstikning...just say no !..

"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Thomas Riisbjerg
Indlæg: 28
Tilmeldt: 13. feb 2008, 08:57
Geografisk sted: København

Re: Cider og svovl

Indlæg af Thomas Riisbjerg »

Pilsner
Indlæg: 551
Tilmeldt: 28. aug 2008, 22:49
Geografisk sted: Viby J

Re: Cider og svovl

Indlæg af Pilsner »

æble saften ændre markant karakter hvis du varme behandler det og så ville jeg svovle det efter jeg har presset det altså tilsætte det mosten
husk at skyle æblerne rene inden
Nyt Site uder opbygning
http://Beermonks.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Besvar

Tilbage til "Sanitet"