Hjælp til opskrift på chili øl.

Dette forum vil indeholde opskrift filer opdelt efter BJCP lavet i Beersmith 1 format : .bms og Beersmith 2 format .bmsx dog altid mindst .bms
Der må gerne spørges til opskriften i indlæggene.

Redaktør: Co-Admin

Hjælp til opskrift på chili øl.

Indlægaf ThomasM » 14. jun 2016, 19:34

Hej forum,

Har efterhånden brygget en del forskellige øl, nogen efter opskrifter på nette andre hjemmebikset.
Men jeg syntes stadig at sammensætning af en ny opskrift er svær.
Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til en opskrift med chili. Har læst et par indlæg her på forummet bland andet om Midtfyns chili triple og andre på homebrewtalk.

Jeg tænker den ikke skal være alt for sød med alligevel give lidt modspil til chilien.

Her er hvad jeg har fået strikket samme indtil nu.

Batch Size : 10,00 l
Estimated OG: 1,091 SG
Estimated FG: 1,015 SG
Estimated Color: 25,6 EBC
Estimated IBU: 36,1 IBUs
BU/GU 0,398

Ingredients:
------------
Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) 53,7 %
CHÂTEAU PILSEN 2RW (3,5 EBC) 15,1 %
CHÂTEAU CARA GOLD® (120,0 EBC) 10,8 %
CHÂTEAU WHEAT BLANC (5,5 EBC) 10,8 %
Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) 9,8 %
1,00 tsp Chilis (Boil 10,0 mins)

Mash in 68,0 C 60 min
Mash out 77,0 C 10 min

Gær tænker jeg en s-33

Humlen måske northern brewer.

Alt hjælp vil være dejligt.
/Thomas
Brugeravatar
ThomasM
 
Indlæg: 147
Tilmeldt: 5. feb 2014, 19:09
Geografisk sted: Nordjylland, ulsted

Tilbage til BJCP Opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst