Hej
Jeg har brygget en traditionel Bock med julekrydderier (appelsin, koriander, stjerneanis og Brown sugar)
Jeg synes ikke den smagte særlig meget af krydderierne lige inden den blev sat til gæring. I morgen stikker jeg om, og smager samtidig på den (har ikke tappehane på min spand og kan derfor ikke smage løbende). Hvis den stadig ikke smager særlig meget igennem, overvejer jeg at tilsætte lidt egetræ(egechips fra Lund). Jeg har ikke erfaring med egetræ, så jeg vil høre om nogen af jer, har et bud på om det går an i en julebock? eller bør jeg i stedet tilsætte mere krydderi?
det skal nævnes at den først skal drikkes til december (Julefest)
mvh Anders
Egetræ i en traditionel Bock/Julebock?
Redaktør: Co-Admin
Re: Egetræ i en traditionel Bock/Julebock?
hvor mange l øl er det. ?
hvad blev OG ?
hvad er din ibu ?
hvad regner du med din Fg bliver ?
en svag smagene øl skal der ikke særlig mange spåner i. er det et tykt mørkt monster skal der meget meget mere i.
er selv gået i gang med fadlagret øl.
har pt 1 30 l egefad som giver meget smag http://beermonks.dk/?p=60" onclick="window.open(this.href);return false;
så har jeg købt 4x 50 l fade som er lavet i kastanje. de giver meget mindre smag, http://beermonks.dk/?p=319" onclick="window.open(this.href);return false;
hvad blev OG ?
hvad er din ibu ?
hvad regner du med din Fg bliver ?
en svag smagene øl skal der ikke særlig mange spåner i. er det et tykt mørkt monster skal der meget meget mere i.
er selv gået i gang med fadlagret øl.
har pt 1 30 l egefad som giver meget smag http://beermonks.dk/?p=60" onclick="window.open(this.href);return false;
så har jeg købt 4x 50 l fade som er lavet i kastanje. de giver meget mindre smag, http://beermonks.dk/?p=319" onclick="window.open(this.href);return false;