Imperial Stout med rester - ønsker lidt kritik

Redaktør: Co-Admin

Re: Imperial Stout med rester - ønsker lidt kritik

Indlægaf fjorgensen » 6. jan 2016, 22:56

martin_pedersen skrev:Jeg bruger nu også en del mørke malte dog ikke så meget roasted, det har en helt special snag kontra chokolade og Black.. 3% roasted og 3% black malt i mæsken 60 min oh så chokolade malt ved endt kogning det er godt ;) og Så en røvfuld kaffe tilsat gæringen;) nam nam


Sent from my iPhone using Tapatalk

Chokolademalt efter efter kogningen samt kaffe, det lyder Interessant. Vil du ikke fortælle lidt mere om det ? samt mængder i forhold til brygstørrelse
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 838
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Foregående

Tilbage til Opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster

cron