kategorisering af opskrift

Redaktør: Co-Admin

kategorisering af opskrift

Indlægaf juste86 » 24. feb 2016, 10:16

Jeg har lavet min første all-grain øl, som nu står og gærer.

Måske lidt optimistisk, så har jeg også lavet min egen opskrift, som jeg har lidt svært ved at kategorisere.
Derfor vil jeg høre, om I måske kan hjælpe:

volume: 10 liter

Malt
2000g pilsner malt
1500g hvede malt
500g abbey malt
250g beerkit enhancer

Kogetid: 60 min

Humle
15 g TnT ved 30 min
5 g ved 55 min

Gær
WLP500 Monastery Ale Yeast

IBU: 31
EBC: 25
OG: 1.082
forventet ABV: 8.1

Jeg tænker selv, at det bliver til en slags hybrid mellem en belgisk tripel og en hvede øl.
Hvad siger I?
juste86
 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 17. feb 2016, 09:37

Tilbage til Opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster