En sød hvidtøl
: 30. sep 2016, 09:05
Hej,
En kollega gav mig en udfordring, som jeg vil høre om i kan hjælpe med. Han drikker ikke øl normalt, men helt vild med Ceres hvidtøl/ En sød juleøl.
Hvad jeg kan læse, så skal man bruge en god mørk & karamel malt også stoppe gæring tidligt. Men hvordan stopper man en gæring tidligt? Mindre gær?
Yderlig hvad kan i anbefale, man kan bruge en så'en opskrift, for at den bliver sød?
Evt. opskrift forslag.
En kollega gav mig en udfordring, som jeg vil høre om i kan hjælpe med. Han drikker ikke øl normalt, men helt vild med Ceres hvidtøl/ En sød juleøl.
Hvad jeg kan læse, så skal man bruge en god mørk & karamel malt også stoppe gæring tidligt. Men hvordan stopper man en gæring tidligt? Mindre gær?
Yderlig hvad kan i anbefale, man kan bruge en så'en opskrift, for at den bliver sød?
Evt. opskrift forslag.