Måske der er en der kan hjælpe mig her.
Jeg fandt en opskrift på en Westvleteren 12. Efter signende verdens bedste øl. Det ser lovende ud, og jeg har brygget i 5 timer i dag. Det er en meget kompleks øl.
Jeg fandt den her: https://beerrecipes.org/Recipe/1241/aaa ... ation.html.
Jeg er noget i tvivl om sidste afsnit om flaskning. Det ser ud som om at man skal stikke øllet om og at det skal gære. Kan det være rigtigt. Se teksten:
Håber at der er en der kan hjælpe med at tyde meningen her?BOTTLING
Create a fresh stir-plate 2 liter yeast pitch using high quality Pils wort. Decant to 500ml. Boil 152 grams dextrose with 1 pint water. Cool and add to bottling fermenter. Decant ale to bottling fermenter and pitch yeast. Stir well then stir well again :) Bottle leaving 1 inch from top of long neck. Let prime for 3 weeks at 78-80F. Move to cellar temps and let chill for 6 months at 55-60F. Drink after 6 months to 1 year.
De bedste hilsner
En ivrig hjemmebrygger
Lars Brøgger