Ok opskrift?

Redaktør: Co-Admin

Ok opskrift?

Indlægaf Jakobsen » 14. sep 2017, 16:07

Hej folkens, hvad sider I til den vedhæftet opskrift?
Kan den drikkes :)


Nicolaj
Vedhæftede filer
Belgisk.pdf
(484.43 KiB) Downloadet 72 gange
Jakobsen
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Re: Ok opskrift?

Indlægaf Borg » 14. sep 2017, 18:53

Det korte svar på dit spørgsmål er: "ja".
Men hvis du også vil have et par kommentarer med så:
Hvorfor både Pale- og Pilsnermalt?
Du bør anføre din kandis som boil-tilsætning, da den ellers regnes med i mæskevandsberegningen.
5 kg malt bør kun fordre 15 liter mæskevand. Forhold max 1:3. Ret det i mlskeprofilen.
Hvis det er en traditionel belgisk ale du går efter, så hold dig til kontinentale humler som hallertauer og lignende, og glem de amerikanske.
Og jeg ville give den 2,6 CO2 volumen.
Husk rehydrering af din gær.
Brugeravatar
Borg
 
Indlæg: 4382
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning

Re: Ok opskrift?

Indlægaf Jakobsen » 14. sep 2017, 19:48

Borg skrev:Det korte svar på dit spørgsmål er: "ja".
Men hvis du også vil have et par kommentarer med så:
Hvorfor både Pale- og Pilsnermalt?
Du bør anføre din kandis som boil-tilsætning, da den ellers regnes med i mæskevandsberegningen.
5 kg malt bør kun fordre 15 liter mæskevand. Forhold max 1:3. Ret det i mlskeprofilen.
Hvis det er en traditionel belgisk ale du går efter, så hold dig til kontinentale humler som hallertauer og lignende, og glem de amerikanske.
Og jeg ville give den 2,6 CO2 volumen.
Husk rehydrering af din gær.



Super godt, mange tak :)

Det er en fejl at jeg har fået valgt pilsner malt, det skal selvfølgelig være pale malt :)
Grunden til jeg bruger Cascade + Styrian Goldings er at jeg har lidt for meget af det på lager :P.

Ja, den mæskeprofil skal jeg lige have kigget på igen. Igen Mange tak
Jakobsen
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15


Tilbage til Opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

cron