Flaked wheat

Redaktør: Co-Admin

Besvar
Michael K
Indlæg: 198
Tilmeldt: 14. feb 2006, 09:09
Geografisk sted: Ringe

Flaked wheat

Indlæg af Michael K »

Kære bryggere...

Jeg er ved at vove mig ud i en Belgisk Wit og har lånt lidt fra en opskrift på beercalc.

Der indgår 48% flaked wheat og jeg er lidt i tvivl om der er nogle særlige forholdsregler jeg skal tage omkring denne ingrediens.

Skal den bare køres sammen med masken?
Mvh.

Michael K
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlæg af admin »

Pas på stockmash, brug et stort filter areal, og brug en meget enzym holdig malt, da flaked wheat ikke indeholder amylase enzymer, skal det nok også ha´ lidt længer tid end normalt ~ eller brug iod normal prøve.
Billede

Jens
Senest rettet af admin 29. sep 2006, 20:37, rettet i alt 1 gang.
chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Indlæg af chevydk »

Tilsæt evt. risskaler eller lign. for at undgå stockmash problemer.
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Besvar

Tilbage til "Opskrifter"