Jeg tænkte på, om det at du har gæret en lagerøl ved ale temp kan have påvirket smagen i negativ retning, men jeg ved det ikke.edw skrev:
Det er røget ind i "svale skabet" på 20 grader de næste 14 dage, så må man se hvor det ender..
Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Redaktør: Co-Admin
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
janriis skrev:Jeg tænkte på, om det at du har gæret en lagerøl ved ale temp kan have påvirket smagen i negativ retning, men jeg ved det ikke.edw skrev:
Det er røget ind i "svale skabet" på 20 grader de næste 14 dage, så må man se hvor det ender..
Jeg brugte en 34/70 saflager og satte den den opskriften anførte temperatur...
Men ved pt ikke hvad der bedst for den gær
..
Venligst BB ( Blank brygger ) ;O)
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Fandt så ud af mit brygvand vsr blødere end forventet.edw skrev:janriis skrev:Jeg tænkte på, om det at du har gæret en lagerøl ved ale temp kan have påvirket smagen i negativ retning, men jeg ved det ikke.edw skrev:
Det er røget ind i "svale skabet" på 20 grader de næste 14 dage, så må man se hvor det ender..
Jeg brugte en 34/70 saflager og satte den den opskriften anførte temperatur...
Men ved pt ikke hvad der bedst for den gær
..
Så efter mælkesyren var tilsat er det endt på ca. 0 dh.
Nå, øvelse gør mester :-)
Venligst BB ( Blank brygger ) ;O)
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Du kunne også brygge en til, med mindre humle, og så blande!
Mvh: René
____________________________
Et forsøg, er bedre end 100 teorier.
____________________________
Et forsøg, er bedre end 100 teorier.
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Også en ide, men da jeg da jeg ikke har så meget sorghum sirup tilbage, så skyder jeg efter der derRené skrev:Du kunne også brygge en til, med mindre humle, og så blande!
Witt less :O)
Venligst BB ( Blank brygger ) ;O)
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Faldt lige over det her. Måske, det kunne hjælpe?!?
http://gfhomebrewing.blogspot.com.au/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gfhomebrewing.blogspot.com.au/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Også en ide, men da jeg da jeg ikke har så meget sorghum sirup tilbage, så skyder jeg efter der der
Witt less :O)[/quote]
Så er den sat i gang, 14 dage ved 20 grader med WB-06 gær...
Witt less :O)[/quote]
Så er den sat i gang, 14 dage ved 20 grader med WB-06 gær...
Venligst BB ( Blank brygger ) ;O)
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
Witt less.
Tja, kogning sf det hirse sirup giver den der jern smag, da denne opskrift indejolder mindre hirse er resultatet bedre, men skal nok bliver bedre før det er skideskægt at være lide af gluten allergi...
Vi forsøger med kanstanier senere på året :-)
Tja, kogning sf det hirse sirup giver den der jern smag, da denne opskrift indejolder mindre hirse er resultatet bedre, men skal nok bliver bedre før det er skideskægt at være lide af gluten allergi...
Vi forsøger med kanstanier senere på året :-)
Venligst BB ( Blank brygger ) ;O)
Re: Glutenfri øl - Har ingen virkelig brygget dem i Danmark?
..vedr. gluten-fri brygning, så kig på Australske og Amerikanske hjemmesider
har vedhæftet 2 pdf. filer
har vedhæftet 2 pdf. filer