Hej alle - første post fra relativt nybagt brygger her. Glæder mig til at følge med i brygsnakken og forhåbentlig kunne bidrage konstruktivt når der er lidt mere erfaring under bæltet.
Jeg skal til at brygge min anden (og sidste) ekstrakt-bryg. Det bliver en hvede-øl, og til det formål har jeg købt både tør og flydende hvede-ekstrakt.
Men jeg blev pludselig i tvivl om man kan brygge en hvede-øl kun på hvede-ekstrakt. Var det all-grain ville der jo være en procentdel bygmalt involveret, men er det nødvendigt nu da det kun er ekstrakt?
Weissbier udelukkende på hvedeekstrakt?
Redaktør: Co-Admin
Weissbier udelukkende på hvedeekstrakt?
--
Rasmus Hartvig
"De kan servere mig en bajersk Øl"
Rasmus Hartvig
"De kan servere mig en bajersk Øl"
Re: Weissbier udelukkende på hvedeekstrakt?
Din hvedeekstrakt er med stor sandsynlighed lavet på 50% byg!
Mvh
Thomas
Mvh
Thomas
Re: Weissbier udelukkende på hvedeekstrakt?
Troede vi var enige om at du skulle brygge All-grain ;)
I opsætningen kan du vælge, at forummet skal sende dig en mail ved svar. Det tog mig lang tid, før jeg opdagede det.
I opsætningen kan du vælge, at forummet skal sende dig en mail ved svar. Det tog mig lang tid, før jeg opdagede det.
To plus to er fire
Re: Weissbier udelukkende på hvedeekstrakt?
Thomas:
Godt svar! Det havde jeg ikke lige overvejet at undersøge :)
Det var tæt på: Det er baseret på 45% bygmalt.
Jens W:
Det kan vi overhovedet ikke blive uenige om at jeg skal! Jeg har lige ingredienser til en enkelt ekstraktbryg som jeg ikke vil lade gå til spilde, men så hopper jeg på den store kornede bryggehest :)
Har lige bestilt refraktometer og gryde - med køleboks snart på vej.
Godt svar! Det havde jeg ikke lige overvejet at undersøge :)
Det var tæt på: Det er baseret på 45% bygmalt.
Jens W:
Det kan vi overhovedet ikke blive uenige om at jeg skal! Jeg har lige ingredienser til en enkelt ekstraktbryg som jeg ikke vil lade gå til spilde, men så hopper jeg på den store kornede bryggehest :)
Har lige bestilt refraktometer og gryde - med køleboks snart på vej.
Senest rettet af Azzar 16. nov 2011, 18:08, rettet i alt 1 gang.
--
Rasmus Hartvig
"De kan servere mig en bajersk Øl"
Rasmus Hartvig
"De kan servere mig en bajersk Øl"
Re: Weissbier udelukkende på hvedeekstrakt?
Jeg er i øvrigt misundelig på den etiketAzzar skrev:Thomas:
Godt svar! Det havde jeg ikke lige overvejet at undersøge :)
Det var tæt på: Det er baseret på 45% bygmalt.
Jens W:
Det kan vi overhovedet ikke blive uenige om at jeg skal! Jeg har lige ingredienser til en enkelt ekstraktbryg som jeg ikke vil lade gå til spille, men så hopper jeg på den store kornede bryggehest :)
Har lige bestilt refraktometer og gryde - med køleboks snart på vej.
To plus to er fire
- beerbuster
- Indlæg: 739
- Tilmeldt: 23. jun 2008, 22:45
- Geografisk sted: Odense
Re: Weissbier udelukkende på hvedeekstrakt?
Gå god på http://www.basicbrewing.com" onclick="window.open(this.href);return false; - James laver en "all wheat beer" som han er pet stolt af
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
Med venlig hilsen.
Peter
Omstikning...just say no !..
"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Peter
Omstikning...just say no !..
"He was a wise man who invented beer.
Plato "