Side 2 af 2

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 7. jan 2013, 21:48
af Runman
Hej Tichols!

Jeg er kunne godt tænke mig på et tidspunkt at lave samme clon og er derfor nysgerrig for at høre om du fik lavet din clon og om resultatet levede op til forventingerne.

Noget der evt. skulle reguleres?

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 8. jan 2013, 22:05
af Tichols
Hej,
Ja det blev ganske god, dog ikke så fyldigt som originalen - men det er et problem jeg har haft med mange af mine bryg, og takket været Nimbus 39, tror jeg at jeg har fundet problemet.
Opskriften fejler vist ikke noget:)

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 8. jan 2013, 22:07
af Nimbus39
Rart at vide man kan hjælpe andre bryggere ;-)

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 8. jan 2013, 22:25
af Tichols
Hov jeg må hellere lige præcisere at vi endte med at bruge 10 g sød appelsin skrald i stedet for frisk, og at vi brugte 1 dl sveskesaft. Malto dextrinen glemte vi :9

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 27. aug 2018, 12:31
af Centurion
Hej,

Jeg ved at det er en gammel 'post' men jeg vil gerne høre hvis nogen kan hjælp mig?

Jeg vil geren bryg omkring 23-25L af Jacobsen GNCA clone men med kun 5-5.6% (omkring).
Er det bare brug 3/4 af råvarer i opskrift eller er der noget mere med det?

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 27. aug 2018, 16:47
af JAFU
Så simpelt er det nok desværre ikke.
Du kan dog hurtigt teste det ved at hælde 1/4 vand i en Golden Naked C A, hvilket vel groft regnet vil svare til kun at benytte 3/4 af ingredienserne fra den oprindelige opskrift. Er du tilfreds med smag og alkoholstyrke ... så har du ret i din antagelse.
Jeg forestiller mig dog, at det kun er maltene, der skal reduceres på grund af dit ønske om lavere alkoholindhold, mens de øvrige ingredienser/smagsgivere stadig benyttes idet oprindelige forhold.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 13. sep 2018, 09:37
af Centurion
Hvad kan i anbefale til bryg en JGNCA til 50L og omkring 5.5% ?

How do you recommend that the recipe should be?

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 11. okt 2018, 10:35
af Centurion
Sviskejuice skal tilsøttes når der er 5 dage tilbage i fermentation, er det rigitgt?
Hvad med Maltodextrin?
Hvor kan man køb det? Matas eller andet?

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 11. okt 2018, 13:15
af JAFU
Maltodextrin kan købes mange steder både på nettet og i forretninger - Matas er én af dem.
Sveskejuice tilsætningen har jeg ikke nogen erfaring med. Måske den skal varmebehandles inden tilsætning for at undgå at inficere øllet ... hvis du søger herinde på forummet, dukker der sikkert noget information op.



Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 15. okt 2018, 10:35
af Centurion
Tak JAFU, jeg findet ikke maltodextrin med det er måske ok fordi vi havt lidt extra havre malt ind i.

Jeg vil prøv at finde info omkring skiskejuice.

Er der nogen som har erfaring med den Belgisk Gær Wyeast Belgian Strong Ale 1388?
Hvor lang tid indtil øllet er klar til flaskning?

Hvor lang tid skal det være i flask indtil det er klar?

På forhand tak!

Re: Hjælp til opskriftsammensætning

: 20. okt 2018, 04:38
af søreno
Hvis du køber juice i karton, er den pasteuriseret. Så kan den bruges direkte.

Sendt fra min ONEPLUS A3003 med Tapatalk