Er der nogen som kan hjælpe med en opskrift på innis & gunn original?
Mvh Tommy
innis & gunn original
Redaktør: Co-Admin
-
- Indlæg: 66
- Tilmeldt: 20. maj 2012, 14:07
innis & gunn original
Med venlig hilsen
Tommy Bertelsen - *MONKEY BREW
http://www.facebook.com/pages/MONKEY-BR ... 3026295316" onclick="window.open(this.href);return false;
Tommy Bertelsen - *MONKEY BREW
http://www.facebook.com/pages/MONKEY-BR ... 3026295316" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: innis & gunn original
Jeg har prøvet at brygge en klon efter en opskrift jeg fandt på en længere tråd på et amerikansk forum.
Malten er 99,2% pale malt og 0,8 % chokolademalt. (Den blev lidt for mørk i mit tilfælde)
Jeg brugte magnum og fuggeles som bitterhumle til 21 IBU
OG 1060 og FG 1010
Gær: #1728 Scottish Ale. (Stor starter)
Lang primærgæring og Egetræsspåner vædet med Burbon(Jack D. i mangel af bedre) i en uge (med smagninger hen ad vejen) lad egetræet være så længe at du synes at egetræssmagen er lige i overkanten. Den vil falme med tiden.
Desværre fik jeg overkarboneret på flaskerne, så der er alt for meget brus i det færdige resultat.
Malten er 99,2% pale malt og 0,8 % chokolademalt. (Den blev lidt for mørk i mit tilfælde)
Jeg brugte magnum og fuggeles som bitterhumle til 21 IBU
OG 1060 og FG 1010
Gær: #1728 Scottish Ale. (Stor starter)
Lang primærgæring og Egetræsspåner vædet med Burbon(Jack D. i mangel af bedre) i en uge (med smagninger hen ad vejen) lad egetræet være så længe at du synes at egetræssmagen er lige i overkanten. Den vil falme med tiden.
Desværre fik jeg overkarboneret på flaskerne, så der er alt for meget brus i det færdige resultat.
Re: innis & gunn original
Hej
Brugte du bare magnum og fuggeles i forholdet 50/50?
Vh Ruben K
Brugte du bare magnum og fuggeles i forholdet 50/50?
Vh Ruben K