Nogen som kan hjælpe med temperaturer, vandmængder mv. Til denne:
http://8000bryg.dk/brygbattle/belgisk-wit-sommer-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
På forhånd tak!
BrygBattle Belgisk Wit
Redaktør: Co-Admin
Re: BrygBattle Belgisk Wit
Nu ved jeg ikke om det er mod husreglerne at hjælpe i et brewbattel?
Men her er mine overvejeler:
Jeg ville mæske ved 66 grader. Den skal ikke være alt for tør, fordi jeg villle humle den lidt mere end foreskrevet.
Krydderier: Koriander, nellike og citronskal, limeskal og måske også appelsinskal.
Allerhelsk ville jeg vælge en NZ humle (feks Riwaka), men den er næppe til at skaffe. Alternativt en citrus-humle fra US (Cascade, Centennial ...) IBU 35, og en del aromahumle, måske også tørhumle.
Mvh
Thomas
Men her er mine overvejeler:
Jeg ville mæske ved 66 grader. Den skal ikke være alt for tør, fordi jeg villle humle den lidt mere end foreskrevet.
Krydderier: Koriander, nellike og citronskal, limeskal og måske også appelsinskal.
Allerhelsk ville jeg vælge en NZ humle (feks Riwaka), men den er næppe til at skaffe. Alternativt en citrus-humle fra US (Cascade, Centennial ...) IBU 35, og en del aromahumle, måske også tørhumle.
Mvh
Thomas
BrygBattle Belgisk Wit
Jeg tror ikke det gør noget med hjælpen, da brewbattlen foregik sidste år ;-).
Re: BrygBattle Belgisk Wit
Købte "pakken" da jeg skulle have noget andet hos lund... Troede der var en standard vejledning med.. Men nej... Nu følger jeg bare denne opskrift http://brygladen.dk/7311-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: BrygBattle Belgisk Wit
Man kan aldrig være sikker;))kvikky skrev:Jeg tror ikke det gør noget med hjælpen, da brewbattlen foregik sidste år ;-).