BrygBattle Belgisk Wit

Redaktør: Co-Admin

Besvar
peet_dk
Indlæg: 24
Tilmeldt: 28. feb 2011, 19:33
Geografisk sted: Kgs. Lyngby

BrygBattle Belgisk Wit

Indlæg af peet_dk »

Nogen som kan hjælpe med temperaturer, vandmængder mv. Til denne:

http://8000bryg.dk/brygbattle/belgisk-wit-sommer-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;

På forhånd tak!
mas
Indlæg: 1171
Tilmeldt: 19. mar 2006, 20:34
Geografisk sted: 2640, Hedehusene

Re: BrygBattle Belgisk Wit

Indlæg af mas »

Nu ved jeg ikke om det er mod husreglerne at hjælpe i et brewbattel?

Men her er mine overvejeler:

Jeg ville mæske ved 66 grader. Den skal ikke være alt for tør, fordi jeg villle humle den lidt mere end foreskrevet.

Krydderier: Koriander, nellike og citronskal, limeskal og måske også appelsinskal.

Allerhelsk ville jeg vælge en NZ humle (feks Riwaka), men den er næppe til at skaffe. Alternativt en citrus-humle fra US (Cascade, Centennial ...) IBU 35, og en del aromahumle, måske også tørhumle.

Mvh

Thomas
kvikky
Indlæg: 278
Tilmeldt: 4. sep 2010, 11:51
Geografisk sted: Ryaa, Aabybro

BrygBattle Belgisk Wit

Indlæg af kvikky »

Jeg tror ikke det gør noget med hjælpen, da brewbattlen foregik sidste år ;-).
peet_dk
Indlæg: 24
Tilmeldt: 28. feb 2011, 19:33
Geografisk sted: Kgs. Lyngby

Re: BrygBattle Belgisk Wit

Indlæg af peet_dk »

Købte "pakken" da jeg skulle have noget andet hos lund... Troede der var en standard vejledning med.. Men nej... Nu følger jeg bare denne opskrift http://brygladen.dk/7311-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
mas
Indlæg: 1171
Tilmeldt: 19. mar 2006, 20:34
Geografisk sted: 2640, Hedehusene

Re: BrygBattle Belgisk Wit

Indlæg af mas »

kvikky skrev:Jeg tror ikke det gør noget med hjælpen, da brewbattlen foregik sidste år ;-).
Man kan aldrig være sikker;))
Besvar

Tilbage til "Opskrifter"