Jeg har planer om at brygge min første øl i morgen, og var derfor hos Maltbazaren forleden for at købe de sidste småting til mit "anlæg". Udfordringen er nu, at mit anlæg er baseret på mæskning i en køleboks, og jeg købte Maltbazarens all-in-one IPA pakke, der tilsiger 60 min. mæskning ved 65 grader og så 10 min. ved 75 grader (dette blev jeg først klar over da jeg kom hjem og åbnede pakken og læste opskriften). Kan jeg mæske i længere tid ved de 65 grader? Hæve vandtemperaturen med ekstra vand? Eller er noget helt tredje at foretrække?
På forhånd tak for hjælpen.
/Guldborg
Sent from my iPad using Tapatalk
Har brug for hjælp
Re: Har brug for hjælp
Du kan sagtens droppe det sidste temperaturstep. Kør på med 65 grader i en times tid og så starter du bare sparge.
Vh Søren
Sendt fra min Nexus 5 med Tapatalk
Vh Søren
Sendt fra min Nexus 5 med Tapatalk
Re: Har brug for hjælp
Super
Tak for hjælpen, Søren.
Sent from my iPad using Tapatalk
Tak for hjælpen, Søren.
Sent from my iPad using Tapatalk