Karbonering med CO2 på flaske

Alm. Nybegynder hjælp.
AndersVesterø
Indlæg: 71
Tilmeldt: 23. dec 2015, 13:29
Geografisk sted: Elverhøjen, 8370 Hadsten

Re: Karbonering med CO2 på flaske

Indlæg af AndersVesterø »

Jeg takker for svarende. Blev lidt klogere, og tænker at valget går i retning af festfad.

Anders
kbaggen
Indlæg: 448
Tilmeldt: 9. nov 2007, 21:09

Re: Karbonering med CO2 på flaske

Indlæg af kbaggen »

Endnu et spørgsmål iht. fest fad og force kabonering?

Lad os antage man køber:
http://lundteknik.dk/product_info.php?c ... s_id=12809

og brygger 20 liter øl.....hvordan vil man så fylde sine 4 fad op, og hvornår vil man karbonere dem?

1). Man lade de 3 stå efter opfyldning med den CO2 som øllet efter gæring har, men man force kabonere det sidste 4 til den øskede volume. Når dette er tømt force kabonere man så nummer 2 osv.!
2). Man force kabonere alle 4, og sætter efterfølgende bung i som man får det gjort pånær det sidste som som har anstikker i til sidst!
3). Man tilføres en smule sukker til de 3 fade, og force karbonere det sidste?

Hvilken vil i bruge? Og hvorledes påvirker dette holdbarheden, især ved nummer 1, hvor der i mit hoved måske er mangle på CO2 til at beskytte øllet! Dog skal det siges at jeg i min process wil cold-crasch øllet godt inden påfyldning og dermed vil der være godt med CO2 i, men er det nok?
KBN

http://www.iblopper.bubble-logger.com" onclick="window.open(this.href);return false;
"iBLOPPER – iot Fermentation Logger! An activity and fermentation logger´s to attach to your airlock. Build your self. Free to use"
Besvar

Tilbage til "Hjælp til at komme igang."