Carbonering -hvad er mest optimalt?
: 17. okt 2017, 10:41
Hej
Jeg har tidligere bare tilsat den ønskede mængde sukker direkte i gærspanden og rørt rundt. Men dette har resulteret i ulige fordelt kulsyre i flaskerne.
Jeg fik at vide forleden at man skulle opløse den ønskede mængde sukker i en en seperat gær spand og overføre øllen til spanden for derefter at tappe på flaske.
Spørgsmål 1: Metode nummer 2 giver meget god mening men hvor farligt er mhst. infektion i det færdige produkt ?
Spørgsmål 2: Er der er nogen af jer, der vil beskrive trin for trin hvordan I gør. også selvom det er en af disse metoder.
NB: Jeg beregner min ønskede mængde sukker ud fra følgende skema: https://haandbryg.dk/eftergaering.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Håber nogen kan hjælpe og afklare dette
Jens
Jeg har tidligere bare tilsat den ønskede mængde sukker direkte i gærspanden og rørt rundt. Men dette har resulteret i ulige fordelt kulsyre i flaskerne.
Jeg fik at vide forleden at man skulle opløse den ønskede mængde sukker i en en seperat gær spand og overføre øllen til spanden for derefter at tappe på flaske.
Spørgsmål 1: Metode nummer 2 giver meget god mening men hvor farligt er mhst. infektion i det færdige produkt ?
Spørgsmål 2: Er der er nogen af jer, der vil beskrive trin for trin hvordan I gør. også selvom det er en af disse metoder.
NB: Jeg beregner min ønskede mængde sukker ud fra følgende skema: https://haandbryg.dk/eftergaering.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Håber nogen kan hjælpe og afklare dette
Jens