Det skulle jo prøves.... Men
Det skulle jo prøves.... Men
Det skulle jo prøves...... Indkøb af all-grain kit fra Polen. Men men opskriften er på Polsk... Er der nogen der kan hjælpe, har prøvet med en oversætter på Iphonen.... Kan nogen hjælpe med en opskrift på disse råvare....
Re: Det skulle jo prøves.... Men
Min tlf kom frem til dette.
We pumped up to 15 liters of water at a temperature of 73 ° Cidokladkie, but not bumping it in the former. The temperature should stabilize at 70T level. At this temperature, we keep the mash for a minute. This is kdasyczcbytyskie mash one temperature. The efficiency can be stirred every 15.20 minutes. Carefully stir the mash. After 70 minutes, the starch should be negative iodine test We raise the temperature to 78'Ci for 10min. The mashing temperature of the dated style allows for high content. After this interval, the water is applied using okTM and the temperature is 80%. Wort boil for 90 minutes, after 30 minutes of cooking add: Chmiel East Kent Goldings3Tg. 60min
We pumped up to 15 liters of water at a temperature of 73 ° Cidokladkie, but not bumping it in the former. The temperature should stabilize at 70T level. At this temperature, we keep the mash for a minute. This is kdasyczcbytyskie mash one temperature. The efficiency can be stirred every 15.20 minutes. Carefully stir the mash. After 70 minutes, the starch should be negative iodine test We raise the temperature to 78'Ci for 10min. The mashing temperature of the dated style allows for high content. After this interval, the water is applied using okTM and the temperature is 80%. Wort boil for 90 minutes, after 30 minutes of cooking add: Chmiel East Kent Goldings3Tg. 60min
/Thomas
Re: Det skulle jo prøves.... Men
Hej Mantzius
Jeg har ingen erfaring med butikken eller polsk, men slog et smut forbi hjemmesiden for at se om der herinde var en opskrift på engelsk. Nej.. men der stod til gengæld at der ikke fulgte gær med deres kit.
Hvis det var mig, vil jeg finde en opskrift på beercalc der ca passer til indholdet i dit kit, og så følge den.
Hilsen
Freund
Jeg har ingen erfaring med butikken eller polsk, men slog et smut forbi hjemmesiden for at se om der herinde var en opskrift på engelsk. Nej.. men der stod til gengæld at der ikke fulgte gær med deres kit.
Hvis det var mig, vil jeg finde en opskrift på beercalc der ca passer til indholdet i dit kit, og så følge den.
Hilsen
Freund
Re: Det skulle jo prøves.... Men
Takker for hjælpen
Re: Det skulle jo prøves.... Men
Måske bliver mit indlæg lidt moraliserende....
Men hvis man synes at det er attraktivt med butikker i DK der handler med det man som håndbrygger har brug for, så var det måske det rigtige at bruge dem. Så går det hele også lidt lettere.
Men hvis man synes at det er attraktivt med butikker i DK der handler med det man som håndbrygger har brug for, så var det måske det rigtige at bruge dem. Så går det hele også lidt lettere.
HumlepraXis - håndbryg i praksis - http://www.humlepraxis.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/humlepraxis?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/humlepraxis?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Det skulle jo prøves.... Men
Prøv evt med feedback til butikken mht engelsk sprogede oversættelser ved fremtidigt salg til eu...
Mvh. Niels
Mvh. Niels
Re: Det skulle jo prøves.... Men
Mæsk ved 70 grader i 70 minutter. Rør undervejs.
Kog i 90 minutter. Tilsæt færste humle efter 30 minutter og east kent efter 60 minutter.
Gær ved 19-21 grader.
Flask med 6 g/l
VH
Søren
Kog i 90 minutter. Tilsæt færste humle efter 30 minutter og east kent efter 60 minutter.
Gær ved 19-21 grader.
Flask med 6 g/l
VH
Søren
Re: Det skulle jo prøves.... Men
SUPER... TAK for det sidste indlæg.... Dejlig med en "opskrift".
Og ja, Man får meget service fra de danske leverandører, men en gang i mellem skal man ud hvor man bliver presset lidt.
Dejlig med dette fora....
God bryg..
Thomas
Og ja, Man får meget service fra de danske leverandører, men en gang i mellem skal man ud hvor man bliver presset lidt.
Dejlig med dette fora....
God bryg..
Thomas