BrewBody

Alm. Nybegynder hjælp.

BrewBody

Indlægaf Solinvictus » 6. jan 2018, 11:46

Jeg har et hurtigt spørgsmål. Jeg har prøvet at søge, men fandt ikke noget svar.
Jeg er i gang med en opskrift hvor der skal tilsættes BrewBody - men hvornår i brygprocessen skal det tilsættes?
Solinvictus
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 17. dec 2017, 17:39

Re: BrewBody

Indlægaf fjorgensen » 6. jan 2018, 13:20

Brewbody er bare sukker, skit det ud med malt så får de en meget bedre øl.
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 722
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: BrewBody

Indlægaf runeterkel » 7. jan 2018, 00:00

Solinvictus skrev:Jeg har et hurtigt spørgsmål. Jeg har prøvet at søge, men fandt ikke noget svar.
Jeg er i gang med en opskrift hvor der skal tilsættes BrewBody - men hvornår i brygprocessen skal det tilsættes?
Er det ikke det som hedder:
Malto-Dextrine
Use for: Adds Body
Use in: Boil
Time: 5.0 min
Notes:
Malt bases sugar that is less than 5% fermentable. Increases the body and mouth-feel of the beer and adds slight sweetness.

For at få mere krop og fylde.
/Rune


Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk
runeterkel
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 28. dec 2017, 00:21


Tilbage til Hjælp til at komme igang.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 4 gæster