Black ipa på malt ekstrakt

Alm. Nybegynder hjælp.

Black ipa på malt ekstrakt

Indlægaf BrewBros » 3. mar 2018, 15:43

Jeg har brygget mange all grain bryg, men aldrig prøvet ekstrakt.
kunne godt tænke mig at lave en black ipa - og vil høre om nogen har en god op skrift - kun på malten - sammensætningen, type, mængder osv. Hvilken type mørk malt skal man bruge - skal ikke være kakao eller chokolade, men mere tør...

Bare sådan til en lille 25-30 liters bryg.
BrewBros
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 23. dec 2015, 18:52
Geografisk sted: Silkeborg

Re: Black ipa på malt ekstrakt

Indlægaf GeheimBrau » 5. mar 2018, 07:40

Fandt to opskrifter på BYO på ekstrakt og all grain, så du kan sammenligne resultaterne :-)
Oven i købet med den oprindelige type-betegnelse (Cascadian Dark Ale), som den "politiske korrekthed" i Boulder senere omdøbte til en sort indisk pale ale... (søg på "Free Cascadia").
https://byo.com/article/birth-of-a-new-style-cascadian-dark-ale/
Brugeravatar
GeheimBrau
 
Indlæg: 53
Tilmeldt: 2. apr 2017, 10:24
Geografisk sted: Mosede Strand

Re: Black ipa på malt ekstrakt

Indlægaf BrewBros » 5. mar 2018, 08:39

Thanks - Ser godt! :-)
BrewBros
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 23. dec 2015, 18:52
Geografisk sted: Silkeborg


Tilbage til Hjælp til at komme igang.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster