Side 1 af 1

Black ipa på malt ekstrakt

: 3. mar 2018, 15:43
af BrewBros
Jeg har brygget mange all grain bryg, men aldrig prøvet ekstrakt.
kunne godt tænke mig at lave en black ipa - og vil høre om nogen har en god op skrift - kun på malten - sammensætningen, type, mængder osv. Hvilken type mørk malt skal man bruge - skal ikke være kakao eller chokolade, men mere tør...

Bare sådan til en lille 25-30 liters bryg.

Re: Black ipa på malt ekstrakt

: 5. mar 2018, 07:40
af GeheimBrau
Fandt to opskrifter på BYO på ekstrakt og all grain, så du kan sammenligne resultaterne :-)
Oven i købet med den oprindelige type-betegnelse (Cascadian Dark Ale), som den "politiske korrekthed" i Boulder senere omdøbte til en sort indisk pale ale... (søg på "Free Cascadia").
https://byo.com/article/birth-of-a-new- ... -dark-ale/

Re: Black ipa på malt ekstrakt

: 5. mar 2018, 08:39
af BrewBros
Thanks - Ser godt! :-)