Stabil gæringstemperatur
: 22. mar 2018, 22:10
Som jeg efterhånden har forstået så er en af de ret vigtige ting i hele processen at kunne styre temperaturen under gæring, men jeg står ikke lige med noget sted at have min gærspand til at stå der er stabil i temperaturen.
Jeg tænker der er andre før mig der har haft samme problem, men det er ikke rigtig lykkedes mig at komme op med gode søgeord der giver resultater. Jeg har tænkt lidt retninger indtil videre...købe et billigt køleskab på den blå avis og stille det i skuret, skaffe en flamingo tønde og stille den inde i lejligheden så det er lidt nemmere at følge med.
Jeg er sikker på at begge vil være ok løsninger men der skal jo også temperatur-stabiliseres...er der nogle gode råd på de punkter?
(Det skal siges at jeg starer med 10L gærspand så den kan sagtens være i en alm. flamingo tønde).
Jeg tænker der er andre før mig der har haft samme problem, men det er ikke rigtig lykkedes mig at komme op med gode søgeord der giver resultater. Jeg har tænkt lidt retninger indtil videre...købe et billigt køleskab på den blå avis og stille det i skuret, skaffe en flamingo tønde og stille den inde i lejligheden så det er lidt nemmere at følge med.
Jeg er sikker på at begge vil være ok løsninger men der skal jo også temperatur-stabiliseres...er der nogle gode råd på de punkter?
(Det skal siges at jeg starer med 10L gærspand så den kan sagtens være i en alm. flamingo tønde).