Skal der ikke udmæskes ved de 78 grader? Hurtig hjælp ønskes

Alm. Nybegynder hjælp.

Skal der ikke udmæskes ved de 78 grader? Hurtig hjælp ønskes

Indlægaf ChristianDP » 29. apr 2018, 09:50

Hjælp!

Er lige i dette øjeblik i gang med et Skagen hvede kit fra brygladen og kommer lige nu her hvor min mæsketid er ved at være slut, til at se at der ikke står noget med at udmæske ved de 78 grader. Det gør der ved alle andre opskrifter. Skal man ikke det ved en hvede???

- Christian
ChristianDP
 
Indlæg: 36
Tilmeldt: 15. dec 2017, 12:02

Re: Skal der ikke udmæskes ved de 78 grader? Hurtig hjælp øn

Indlægaf Mit » 29. apr 2018, 10:04

Jo.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Mit
 
Indlæg: 38
Tilmeldt: 4. nov 2006, 09:57
Geografisk sted: Hammel

Re: Skal der ikke udmæskes ved de 78 grader? Hurtig hjælp øn

Indlægaf ChristianDP » 29. apr 2018, 10:11

Mit skrev:Jo.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Tak.
ChristianDP
 
Indlæg: 36
Tilmeldt: 15. dec 2017, 12:02

Re: Skal der ikke udmæskes ved de 78 grader? Hurtig hjælp øn

Indlægaf 9colai » 29. apr 2018, 12:59

Det er ikke så vigtigt, nogen cold sparger også med succes!
9colai
 
Indlæg: 91
Tilmeldt: 2. apr 2017, 11:34

Re: Skal der ikke udmæskes ved de 78 grader? Hurtig hjælp øn

Indlægaf jandk » 29. apr 2018, 13:55

Jeg har selv brygget samme kit for nylig. Den er super god og det er min kones favorit.
Jeg lavede også mash-out ved 78 grader og spargede med 78 grader varmt vand.
Der er meget hvede i denne opskrift, så der er nok større chance for at undgå stuck-sparge med varmt vand.
Har dog ikke selv erfaring med cold sparge.
jandk
 
Indlæg: 58
Tilmeldt: 4. jan 2018, 19:51
Geografisk sted: 7100 Vejle


Tilbage til Hjælp til at komme igang.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 3 gæster