Lav O.G., hvorfor?
: 25. jun 2018, 21:29
Hej allesammen,
Jeg har lige lavet mit andet bryg, prøjseropskriften fra Maltbazaren.
Det er første gang, jeg har målt vægtfylde, og er lidt skuffet over resultatet.
Målte O.G. til 1.042, hvor den iflg. brygskemaet skulle ramme 1.054, og skal ramme F.G. 1.014.
Det skal siges, den nok blev målt ved omkring 40-45 grader.. Kunne læse mig til at det havde betydning, men ikke hvor meget.
Hvad forårsager lav O.G., og hvad kan jeg gøre anderledes under mæskning og kogning for at opnå et bedre resultat?
/Andreas
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jeg har lige lavet mit andet bryg, prøjseropskriften fra Maltbazaren.
Det er første gang, jeg har målt vægtfylde, og er lidt skuffet over resultatet.
Målte O.G. til 1.042, hvor den iflg. brygskemaet skulle ramme 1.054, og skal ramme F.G. 1.014.
Det skal siges, den nok blev målt ved omkring 40-45 grader.. Kunne læse mig til at det havde betydning, men ikke hvor meget.
Hvad forårsager lav O.G., og hvad kan jeg gøre anderledes under mæskning og kogning for at opnå et bedre resultat?
/Andreas
Sent from my SM-G950F using Tapatalk