Side 1 af 1

Karbonering spørgsmål

Indlæg: 4. maj 2019, 09:42
af Jankristensen67
Jeg har flasket en Nimbus NEIPA fra Lund teknik for 14 dage siden med 7g sukker pr liter.

Jeg har lige prøvet at åbne en for at prøvesmage den.

Der kommer lidt skum på overfladen når man hælder den op i et glas, men den virker lidt tam/flad som om der mangler CO2

Vil det hjælpe at ryste flaskerne lidt og lade dem stå 14 dage mere ved stuetemperatur


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg: 4. maj 2019, 12:09
af fjorgensen
Ja, ryst flaskerne og sæt dem ind i varmen så skal de nok karbonere.

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg: 4. maj 2019, 18:40
af Jankristensen67
fjorgensen skrev:Ja, ryst flaskerne og sæt dem ind i varmen så skal de nok karbonere.


[emoji106]Tak det prøver jeg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg: 16. jun 2019, 16:22
af Flatbeard
Hvordan blev resultatet af din ... ehm ... efterbehandling?

Re: Karbonering spørgsmål

Indlæg: 22. jun 2019, 20:15
af Broder Jacob
se om du kan karbonere et par grader over gæringstemparaturen, det hjælper sommetider