Halløj
Jeg skal lige forstå tids-angivelserne i diverse opskrifter...
Når en opskrift angiver 30 minutter ved 75° og derefter 20 minutter ved 90° (som et tænkt eksempel), så ta'r det bryggryden en vis tid at gå fra 75° til 90°. Skal denne tid medregnes i det ene eller andet antal minutter, eller indlægger man bare en "opvarmningspause"?
Kogetid i opskrifter...
Kogetid i opskrifter...
Med venlig hilsen
Bo Miller
Bo Miller
Re: Kogetid i opskrifter...
Jeg regner ikke opvarmningstiden med.
Om det er det rigtige ved jeg ikke, men slutresultatet bliver godt. :D
Om det er det rigtige ved jeg ikke, men slutresultatet bliver godt. :D
/Klaus
Cenosillicaphobia is the fear of an empty beer glass. Jeg har ikke et alkoholproblem, jeg har en hobby.
Cenosillicaphobia is the fear of an empty beer glass. Jeg har ikke et alkoholproblem, jeg har en hobby.
Re: Kogetid i opskrifter...
På min Grainfather (et automatisk bryggesystem) bliver opvarmningen ikke regnet med i nogle af de tidsangivelser.
"De ej poeter ere, der kun drikke vand"
- Ludvig Holberg
- Ludvig Holberg