Flaske karbonering med kveik hornindal

Alm. Nybegynder hjælp.
Besvar
Stevenhh
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23. mar 2020, 15:30

Flaske karbonering med kveik hornindal

Indlæg af Stevenhh »

Hej Forum
Jeg har brygget en Mango Milkshake IPA og jeg har brugt Kveik Hornindal gær.
Jeg har gæret ved 30-31 grader.
Den er ved og være færdiggæret, jeg påtænker lige at coldcrash inden flaskning.

Mit spørgsmål er så: Hvor meget sukker skal jeg påregne pr. liter for at opnå optimal karbonering på flaske?

Jeg tænker umiddelbart selv 7 g./l. er det helt hen i vejret?

Mvh.
Steven H
RuneV
Indlæg: 253
Tilmeldt: 8. feb 2017, 12:34
Geografisk sted: Hasselager, Århus

Re: Flaske karbonering med kveik hornindal

Indlæg af RuneV »

7 er i den høje ende til min smag.

Jeg plejer at bruge 5-6 gram pr liter
Dalmoseosebryg
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 16. nov 2015, 20:44
Geografisk sted: Højelse 4623

Re: Flaske karbonering med kveik hornindal

Indlæg af Dalmoseosebryg »

Enig med Rune
Stevenhh
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23. mar 2020, 15:30

Re: Flaske karbonering med kveik hornindal

Indlæg af Stevenhh »

Super! Tak for svar :D
Besvar

Tilbage til "Hjælp til at komme igang."