Hej Forum
Jeg har brygget en Mango Milkshake IPA og jeg har brugt Kveik Hornindal gær.
Jeg har gæret ved 30-31 grader.
Den er ved og være færdiggæret, jeg påtænker lige at coldcrash inden flaskning.
Mit spørgsmål er så: Hvor meget sukker skal jeg påregne pr. liter for at opnå optimal karbonering på flaske?
Jeg tænker umiddelbart selv 7 g./l. er det helt hen i vejret?
Mvh.
Steven H
Flaske karbonering med kveik hornindal
Re: Flaske karbonering med kveik hornindal
7 er i den høje ende til min smag.
Jeg plejer at bruge 5-6 gram pr liter
Jeg plejer at bruge 5-6 gram pr liter
-
- Indlæg: 1167
- Tilmeldt: 16. nov 2015, 20:44
- Geografisk sted: Højelse 4623
Re: Flaske karbonering med kveik hornindal
Enig med Rune
Re: Flaske karbonering med kveik hornindal
Super! Tak for svar :D