Tilsæt citronskal i Engelsk Pale Ale - Spitfire Pale Ale?
: 28. mar 2020, 14:08
Hej,
Jeg skal nu lave min sommer bryg. Har fået den ide at jeg gerne vil tilsætte lidt citron smag i denne Engelsk Pale Ale - Spitfire Pale Ale Brewkit sæt 4 liter.
Engelsk Pale Ale
Traditionel engelsk Pale Ale, med engelske Goldings humle, der giver den karakteristiske engelske Pale Ale bitterhed.
Maltsammensætningen består primært af engelsk Maris Otter malt, men ligeledes med Cara Ruby malt opnår denne øl en svag sødme og en afbalanceret krop, som stadig kan drikkes som en tørstslukker på en varm sommerdag.
Anbefalet drikketemperatur mellem 6-12°C
Farve: 16 – Flot rødgylden
Bitterhed: 40
Alkohol: 5,1 %
Gærtype: Overgær
Indhold: malt, humle, klar urt og gær..
Vil ikke brygge større da det stadig er på begynder stadiet. Kan se at jeg kan købe tørret citronskal i 100 grams pose (Citronskal, hakket citrus limon).
Er det en helt tosset ide?
Hvornår skulle det tilsættes?
Kvantum af citronskal er jeg klar over afhænger af hvr meget smag jeg vil have i (den skal gerne være sommer frisk og ikke sur i smagen), men skulle der være en som har en ide om hvor koncentreret det skal er?
Håber på lidt input :)
Jeg skal nu lave min sommer bryg. Har fået den ide at jeg gerne vil tilsætte lidt citron smag i denne Engelsk Pale Ale - Spitfire Pale Ale Brewkit sæt 4 liter.
Engelsk Pale Ale
Traditionel engelsk Pale Ale, med engelske Goldings humle, der giver den karakteristiske engelske Pale Ale bitterhed.
Maltsammensætningen består primært af engelsk Maris Otter malt, men ligeledes med Cara Ruby malt opnår denne øl en svag sødme og en afbalanceret krop, som stadig kan drikkes som en tørstslukker på en varm sommerdag.
Anbefalet drikketemperatur mellem 6-12°C
Farve: 16 – Flot rødgylden
Bitterhed: 40
Alkohol: 5,1 %
Gærtype: Overgær
Indhold: malt, humle, klar urt og gær..
Vil ikke brygge større da det stadig er på begynder stadiet. Kan se at jeg kan købe tørret citronskal i 100 grams pose (Citronskal, hakket citrus limon).
Er det en helt tosset ide?
Hvornår skulle det tilsættes?
Kvantum af citronskal er jeg klar over afhænger af hvr meget smag jeg vil have i (den skal gerne være sommer frisk og ikke sur i smagen), men skulle der være en som har en ide om hvor koncentreret det skal er?
Håber på lidt input :)