Mjødbrygning

Alm. Nybegynder hjælp.

Mjødbrygning

Indlægaf RasmusL » 4. jan 2021, 14:25

Hej jeg vil høre om I kan hjælpe. Jeg har haft min mjødbryg stående et par uger. Den har boblet fint, men der er ikke dannet så meget skum som jeg har set ved andre, og den smager primært surt, når jeg har prøvesmagt. Kan I regne ud om har det ok eller der er noget jeg skal gøre.

Mvh. Rasmus


[img]
131048446_150733269722126_6132929918751069049_n.jpg
[/img]
Vedhæftede filer
131048446_150733269722126_6132929918751069049_n.jpg
RasmusL
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 15. dec 2020, 21:24

Re: Mjødbrygning

Indlægaf GeheimBrau » 4. jan 2021, 19:08

Jeg er ikke mjød-brygger (endnu), men jeg gætter på du nok skal rykke ud med nogle flere detaljer for at de mjødkyndige kan hjælpe :-)
GeheimBrau
/Gert
Brugeravatar
GeheimBrau
 
Indlæg: 128
Tilmeldt: 2. apr 2017, 10:24
Geografisk sted: Mosede Strand

Re: Mjødbrygning

Indlægaf elkjr » 5. jan 2021, 00:08

..Hvor mange liter....hvor meget honning....hvilken gær....hvad var OG
HUSK.... ting tager tid
elkjr
 
Indlæg: 790
Tilmeldt: 25. sep 2011, 08:11


Tilbage til Hjælp til at komme igang.

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster