Hej
Er det nogle der kan se hvad for en infektion dette er og kan jeg flaske øllen, eller er det spild af flasker og tid
Her er billedet
https://ibb.co/xXxNgjg
Infektion
2 indlæg
• Side 1 af 1
InfektionHej
Er det nogle der kan se hvad for en infektion dette er og kan jeg flaske øllen, eller er det spild af flasker og tid Her er billedet https://ibb.co/xXxNgjg
Re: InfektionDet ligner Brettanomycesog det kan blive både godt og dårligt. Brett er en vildgær man uden for Bruxelles bruger til at lave Lambic (og Gueuze) med. Sur øl, der i bedste fald kan give en masse fede smagsnuancer - svedig sadelgjord, læder, hø, stald, tyngde. I værste fald er det udrikkeligt.
Brett tager sig god tid, men er også i stand til at æde sig igennem selv de lange sukkerstrenge og ender derfor gerne tæt på 1000 i final gravity. Brett kan være svær at slippe af med igen i forhold til brygudstyret. Jeg har selv dobbelt udstyr hvad angår brygspande, hæverter, flaskefyldere mm af samme årsag.
2 indlæg
• Side 1 af 1
Tilbage til Hjælp til at komme igang. Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster |