karbonering ?????

Alm. Nybegynder hjælp.
Jimmi
Indlæg: 227
Tilmeldt: 22. mar 2006, 22:04
Geografisk sted: Randers

Indlæg af Jimmi »

Hvor meget Juice skal man bruge til at karbonere sådan 25L med.... og foregår det på samme måde som når man bruger en sukkeropløsning af vand og sukker....... det må da give en lækkeraroma og smag til brygget

Jimmi
Øv ingen bryg igang :(
jakobø
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 09:43
Geografisk sted: 7000 fredericia
Kontakt:

Indlæg af jakobø »

det er vel noget af samme princip som ørbæk har brugt med deres peach weisbier
chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Indlæg af chevydk »

Jeg brugte ca. ½ deciliter til en 0,7L flaske (var lidt overkarboneret).
Jeg fik ideen efter at have smagt en Rudles Ale med æble i. Jeg forsøgte mig i min IPA med at karbonere med æblejuicen, men jeg syntes ikke det lykkedes optimalt.
Vi er flere der syntes IPA'en er bedre på fustager.
Det er som om den er blevet mere sur, end den samme øl på fustager.
Sødmen er nok gæret væk, og så er lidt af det syrlige fra juicen blevet tilbage.
Tror det ville være bedre at tilsætte noget sukkerfri æble drik, så sødmen ikke gærer væk, og derefter karbonere almindelig.
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Besvar

Tilbage til "Hjælp til at komme igang."