Hvor meget Juice skal man bruge til at karbonere sådan 25L med.... og foregår det på samme måde som når man bruger en sukkeropløsning af vand og sukker....... det må da give en lækkeraroma og smag til brygget
Jimmi
karbonering ?????
Jeg brugte ca. ½ deciliter til en 0,7L flaske (var lidt overkarboneret).
Jeg fik ideen efter at have smagt en Rudles Ale med æble i. Jeg forsøgte mig i min IPA med at karbonere med æblejuicen, men jeg syntes ikke det lykkedes optimalt.
Vi er flere der syntes IPA'en er bedre på fustager.
Det er som om den er blevet mere sur, end den samme øl på fustager.
Sødmen er nok gæret væk, og så er lidt af det syrlige fra juicen blevet tilbage.
Tror det ville være bedre at tilsætte noget sukkerfri æble drik, så sødmen ikke gærer væk, og derefter karbonere almindelig.
Jeg fik ideen efter at have smagt en Rudles Ale med æble i. Jeg forsøgte mig i min IPA med at karbonere med æblejuicen, men jeg syntes ikke det lykkedes optimalt.
Vi er flere der syntes IPA'en er bedre på fustager.
Det er som om den er blevet mere sur, end den samme øl på fustager.
Sødmen er nok gæret væk, og så er lidt af det syrlige fra juicen blevet tilbage.
Tror det ville være bedre at tilsætte noget sukkerfri æble drik, så sødmen ikke gærer væk, og derefter karbonere almindelig.
Mvh.
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields