tilsætning

Alm. Nybegynder hjælp.
Besvar
jakobø
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 10:43
Geografisk sted: 7000 fredericia
Kontakt:

tilsætning

Indlæg af jakobø »

nu er jeg søn af en biavler, derfor er det jo naturligt for mig at tænke at jeg må kunne lave øl med honning. men hvornår tilsættes det?
det skal vel koge med? da honning ikke er varme behandlet og ikke altid 100% bakterie fri.
JanLund
Indlæg: 16
Tilmeldt: 2. okt 2006, 10:07
Geografisk sted: Ikast

Indlæg af JanLund »

Jeg har netop selv brygget en belgisk juleale hvor der bl.a. kom honning i. Jeg kogte det med i de sidste 5 minutter. Jeg brugte 600 gram til 20 liter øl, men desværre kan jeg faktisk ikke smage honningen.

Jeg ved at andre folk har fået gode resultater ved først at komme honningen i når de omstikker til 2. fermentering, så det var måske værd at overveje.
Besvar

Tilbage til "Hjælp til at komme igang."