Min stout giver nu et bolb for hver 25 sek. Går ud fra at det på 2. dagen er normal aktivitet i spanden.
Hele dagen i går var der en konstant boblen i låsen.
Jeg smagte på skummet i aftes. Det smager jo af af..... ØL :lol:
Gærstarter
Ja da, det tyder på at den er gæret godt ned på det første døgn.
Lad den få en uge, og mål så vægtfylden over et par dag eller tre.
Hvis den er stabil kan du stikke den om til anden fermentering.
Ved anden fermentering plejer der at komme lidt gang i gæringen igen.
Lad den få en uge eller 2 mere der, inden du stikker til fad eller flaske eller lign.
Lad den få en uge, og mål så vægtfylden over et par dag eller tre.
Hvis den er stabil kan du stikke den om til anden fermentering.
Ved anden fermentering plejer der at komme lidt gang i gæringen igen.
Lad den få en uge eller 2 mere der, inden du stikker til fad eller flaske eller lign.
Mvh.
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Søren Ladegaard
"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields