Hjælp til klon af Bohemian Pilsner fra Schiøtz Albani, med Æ

Redaktør: Co-Admin

Hjælp til klon af Bohemian Pilsner fra Schiøtz Albani, med Æ

Indlægaf Mantzius » 25. dec 2017, 13:23

Hjælp til klon af Bohemian Pilsner fra Schiøtz Albani, med Æble og Kvæde

Hej
Jeg vil gerne have lidt hjælp til at lave en klon af denne dejlige pilsner fra albani med æble og kvæde. Skal man bruge saft, i så fald hvor købes det, hvor meget skal der i, og hvornår i processen?

Vh Thomas Mantzius
Mantzius
 
Indlæg: 21
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:30

Re: Hjælp til klon af Bohemian Pilsner fra Schiøtz Albani, m

Indlægaf Truntebryg » 26. dec 2017, 14:44

Hmm ...

Målet med Bohemian Pils er at fremstille den ultimative pilsner. Inspirationen er som Saazer og Kazbek humlen og den gulvmaltede pilsner malt, hentet i Plzen. Herudover indgår der tre andre malte, havre og et strejf af æble og kvæde. Det giver pilsneren et bredere smagsspektrum - og gør den mere interessant og samtidig ekstra fyldig og frisk.

Utrolig mange modsigelser i denne øl

Bohemian Pils er typisk "ren" og uden æble...

Har heller ikke hørt om hvare i Cz pils.

Cz pils er normalt "decoction" mæsket - det tror jeg ikke de kan på Albani

Men jeg kan jo tage fejl...
Truntebryg
 
Indlæg: 5319
Tilmeldt: 15. nov 2008, 09:30


Tilbage til 2B. Bohemian Pilsener

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst