Hjælp til klon af Bohemian Pilsner fra Schiøtz Albani, med Æble og Kvæde
Hej
Jeg vil gerne have lidt hjælp til at lave en klon af denne dejlige pilsner fra albani med æble og kvæde. Skal man bruge saft, i så fald hvor købes det, hvor meget skal der i, og hvornår i processen?
Vh Thomas Mantzius
Hjælp til klon af Bohemian Pilsner fra Schiøtz Albani, med Æ
Redaktør: Co-Admin
-
- Indlæg: 5319
- Tilmeldt: 15. nov 2008, 09:30
Re: Hjælp til klon af Bohemian Pilsner fra Schiøtz Albani, m
Hmm ...
Målet med Bohemian Pils er at fremstille den ultimative pilsner. Inspirationen er som Saazer og Kazbek humlen og den gulvmaltede pilsner malt, hentet i Plzen. Herudover indgår der tre andre malte, havre og et strejf af æble og kvæde. Det giver pilsneren et bredere smagsspektrum - og gør den mere interessant og samtidig ekstra fyldig og frisk.
Utrolig mange modsigelser i denne øl ☺
Bohemian Pils er typisk "ren" og uden æble...
Har heller ikke hørt om hvare i Cz pils.
Cz pils er normalt "decoction" mæsket - det tror jeg ikke de kan på Albani ☺
Men jeg kan jo tage fejl...
Målet med Bohemian Pils er at fremstille den ultimative pilsner. Inspirationen er som Saazer og Kazbek humlen og den gulvmaltede pilsner malt, hentet i Plzen. Herudover indgår der tre andre malte, havre og et strejf af æble og kvæde. Det giver pilsneren et bredere smagsspektrum - og gør den mere interessant og samtidig ekstra fyldig og frisk.
Utrolig mange modsigelser i denne øl ☺
Bohemian Pils er typisk "ren" og uden æble...
Har heller ikke hørt om hvare i Cz pils.
Cz pils er normalt "decoction" mæsket - det tror jeg ikke de kan på Albani ☺
Men jeg kan jo tage fejl...