En lille bryg film.

chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Indlæg af chevydk »

Ja, det var tider du gamle.
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

flasket

Indlæg af admin »

Det blev til ialt 25 liter på flasker her fra.
Med en OG på 1.083 til FG 1.026 ialt 7,3 Vol %

Jens
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlæg af admin »

sidst men ikke mindst er vores film kommet med på:

http://video.google.com/videoplay?docid ... q=makebeer

Jens
elchivato
Indlæg: 89
Tilmeldt: 19. nov 2006, 15:30

Indlæg af elchivato »

kanon film alle burde have adgang til sådan et storkøkken
hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker?
er det ikke kun når man koger ?
Jesper H Nielsen
Indlæg: 38
Tilmeldt: 14. feb 2006, 06:26
Geografisk sted: Vejle
Kontakt:

Indlæg af Jesper H Nielsen »

elchivato skrev:kanon film alle burde have adgang til sådan et storkøkken
hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker?
er det ikke kun når man koger ?
Jo, jeg mæsker nu også med låg på og har gjort det de i 3 år nu, hvis der findes en eller anden nørd der mener at det er forkert så si frem. Vi kan sikkert altid blive klogere

http://www.hobbybryggeriet.dk
Jesper H Nielsen
elchivato
Indlæg: 89
Tilmeldt: 19. nov 2006, 15:30

Indlæg af elchivato »

næææ jeg mæsker nemelig med låg på så er det nemmere at holde temparaturen hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker ?
det er vel kun når man koger er det ikke ?
Mit
Indlæg: 38
Tilmeldt: 4. nov 2006, 09:57
Geografisk sted: Hammel

Indlæg af Mit »

elchivato skrev:næææ jeg mæsker nemelig med låg på så er det nemmere at holde temparaturen hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker ?
det er vel kun når man koger er det ikke ?
Hvis man koger med låg kan DMS (Dimethyl Sulfides) ikke fordampe. DMS vil heller ikke forsvinde, hvis man afkøler urten for langsomt.
I Lager øl er DMS betraget som en del af smagen.
Christiansj
Indlæg: 231
Tilmeldt: 20. dec 2009, 13:05
Geografisk sted: København (2200)

Re: En lille bryg film.

Indlæg af Christiansj »

Ang: Det der omregningsskema med massefylde ved forskellige temperaturer. Kan man finde det på nettet nogle steder?
Brugeravatar
el_sporto
Indlæg: 267
Tilmeldt: 9. nov 2007, 09:46
Geografisk sted: Hvidovre

Re: En lille bryg film.

Indlæg af el_sporto »

http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipa ... meter.html

Er det sådan en du mener? Den er ret genial, og har ikke oplevet forkerte resultater.
Mvh.
Karsten
(2650)
jakobø
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 09:43
Geografisk sted: 7000 fredericia
Kontakt:

Re: En lille bryg film.

Indlæg af jakobø »

Brygger lejlighedsvist.
Christiansj
Indlæg: 231
Tilmeldt: 20. dec 2009, 13:05
Geografisk sted: København (2200)

Re: En lille bryg film.

Indlæg af Christiansj »

Lige præcis... til jer begge 2.

Mvh Christian
Zoozapper
Indlæg: 2
Tilmeldt: 15. feb 2012, 15:40

Re: En lille bryg film.

Indlæg af Zoozapper »

Meget fin lille fim. Men den er desværre meget svær at se på en Mac computer. Er det noget der kan rettes op?
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: En lille bryg film.

Indlæg af admin »

hvad format skal det så være i ?
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Enerneslo
Indlæg: 101
Tilmeldt: 30. okt 2011, 20:57
Geografisk sted: Frederikssund

Re: En lille bryg film.

Indlæg af Enerneslo »

Mit: Så vidt jeg jeg kan forstå, så svarer du jo kun på at man ikke må koge urten med låg på når humlen tilsættes. Men om man må under selve mæskningen, er stadig ubesvaret. Men så vidt jeg ved skulle det da ikke være noget problem. Men ret mig endelig hvis jeg er galt på den.
Brugeravatar
Runenaldo
Indlæg: 1027
Tilmeldt: 8. jun 2011, 20:38
Geografisk sted: Skødstrup

Re: En lille bryg film.

Indlæg af Runenaldo »

Enerneslo skrev:Mit: Så vidt jeg jeg kan forstå, så svarer du jo kun på at man ikke må koge urten med låg på når humlen tilsættes. Men om man må under selve mæskningen, er stadig ubesvaret. Men så vidt jeg ved skulle det da ikke være noget problem. Men ret mig endelig hvis jeg er galt på den.
Der sker ingenting ved at mæske med låg. tværtimod er det meget nemmere at holde temperaturen.
Mvh.
Rune Hansen

"Det er ikke størrelsen på dit udstyr det kommer an på, men hvor tit du bruger det...
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"