En lille bryg film.

Indlægaf chevydk » 27. apr 2006, 21:23

Ja, det var tider du gamle.
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
chevydk
 
Indlæg: 913
Images: 15
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop

flasket

Indlægaf admin » 11. maj 2006, 13:47

Det blev til ialt 25 liter på flasker her fra.
Med en OG på 1.083 til FG 1.026 ialt 7,3 Vol %

Jens
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4566
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlægaf admin » 5. nov 2006, 19:57

sidst men ikke mindst er vores film kommet med på:

http://video.google.com/videoplay?docid=1164027894620103605&q=makebeer

Jens
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4566
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlægaf elchivato » 9. jan 2007, 16:12

kanon film alle burde have adgang til sådan et storkøkken
hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker?
er det ikke kun når man koger ?
elchivato
 
Indlæg: 89
Tilmeldt: 19. nov 2006, 15:30

Indlægaf Jesper H Nielsen » 10. feb 2007, 09:57

elchivato skrev:kanon film alle burde have adgang til sådan et storkøkken
hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker?
er det ikke kun når man koger ?


Jo, jeg mæsker nu også med låg på og har gjort det de i 3 år nu, hvis der findes en eller anden nørd der mener at det er forkert så si frem. Vi kan sikkert altid blive klogere

http://www.hobbybryggeriet.dk
Jesper H Nielsen
Jesper H Nielsen
 
Indlæg: 38
Tilmeldt: 14. feb 2006, 06:26
Geografisk sted: Vejle

Indlægaf elchivato » 10. feb 2007, 15:16

næææ jeg mæsker nemelig med låg på så er det nemmere at holde temparaturen hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker ?
det er vel kun når man koger er det ikke ?
elchivato
 
Indlæg: 89
Tilmeldt: 19. nov 2006, 15:30

Indlægaf Mit » 17. feb 2007, 11:24

elchivato skrev:næææ jeg mæsker nemelig med låg på så er det nemmere at holde temparaturen hvorfor må man ikke have låg på når man mæsker ?
det er vel kun når man koger er det ikke ?


Hvis man koger med låg kan DMS (Dimethyl Sulfides) ikke fordampe. DMS vil heller ikke forsvinde, hvis man afkøler urten for langsomt.
I Lager øl er DMS betraget som en del af smagen.
Mit
 
Indlæg: 23
Tilmeldt: 4. nov 2006, 09:57
Geografisk sted: Hedensted

Re: En lille bryg film.

Indlægaf Christiansj » 27. jan 2010, 16:48

Ang: Det der omregningsskema med massefylde ved forskellige temperaturer. Kan man finde det på nettet nogle steder?
Christiansj
 
Indlæg: 231
Tilmeldt: 20. dec 2009, 13:05
Geografisk sted: København (2200)

Re: En lille bryg film.

Indlægaf el_sporto » 29. jan 2010, 09:04

http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipator/hydrometer.html

Er det sådan en du mener? Den er ret genial, og har ikke oplevet forkerte resultater.
Mvh.
Karsten
(2650)
Brugeravatar
el_sporto
 
Indlæg: 267
Tilmeldt: 9. nov 2007, 09:46
Geografisk sted: Hvidovre

Re: En lille bryg film.

Indlægaf jakobø » 29. jan 2010, 09:14

Brygger lejlighedsvist.
jakobø
 
Indlæg: 1794
Tilmeldt: 2. sep 2006, 09:43
Geografisk sted: 7000 fredericia

Re: En lille bryg film.

Indlægaf Christiansj » 29. jan 2010, 15:29

Lige præcis... til jer begge 2.

Mvh Christian
Christiansj
 
Indlæg: 231
Tilmeldt: 20. dec 2009, 13:05
Geografisk sted: København (2200)

Re: En lille bryg film.

Indlægaf Zoozapper » 19. feb 2012, 13:09

Meget fin lille fim. Men den er desværre meget svær at se på en Mac computer. Er det noget der kan rettes op?
Zoozapper
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 15. feb 2012, 15:40

Re: En lille bryg film.

Indlægaf admin » 19. feb 2012, 13:29

hvad format skal det så være i ?
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4566
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: En lille bryg film.

Indlægaf Enerneslo » 5. mar 2012, 12:44

Mit: Så vidt jeg jeg kan forstå, så svarer du jo kun på at man ikke må koge urten med låg på når humlen tilsættes. Men om man må under selve mæskningen, er stadig ubesvaret. Men så vidt jeg ved skulle det da ikke være noget problem. Men ret mig endelig hvis jeg er galt på den.
Brugeravatar
Enerneslo
 
Indlæg: 101
Tilmeldt: 30. okt 2011, 20:57
Geografisk sted: Frederikssund

Re: En lille bryg film.

Indlægaf Runenaldo » 5. mar 2012, 14:58

Enerneslo skrev:Mit: Så vidt jeg jeg kan forstå, så svarer du jo kun på at man ikke må koge urten med låg på når humlen tilsættes. Men om man må under selve mæskningen, er stadig ubesvaret. Men så vidt jeg ved skulle det da ikke være noget problem. Men ret mig endelig hvis jeg er galt på den.


Der sker ingenting ved at mæske med låg. tværtimod er det meget nemmere at holde temperaturen.
Mvh.
Rune Hansen

"Det er ikke størrelsen på dit udstyr det kommer an på, men hvor tit du bruger det...
Brugeravatar
Runenaldo
 
Indlæg: 1027
Tilmeldt: 8. jun 2011, 20:38
Geografisk sted: Skødstrup

ForegåendeNæste

Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster