Hurtig hjælp

Besvar
PeterH
Indlæg: 130
Tilmeldt: 23. sep 2006, 09:48
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:

Hurtig hjælp

Indlæg af PeterH »

Det her er en infektion, er det ikke...?

Billede

Billede

For fire dage siden så den helt normal ud (har stået ialt 4 uger) men da jeg skulle flaske den idag så den sådan ud. Har aldrig haft en infektion før, men ved bryg nr. 15 gik det vist galt...?

Hvis det er en infektion gider jeg nemli' ikke flaske den...øv, surt show!
Peter/.

Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
JanLund
Indlæg: 16
Tilmeldt: 2. okt 2006, 10:07
Geografisk sted: Ikast

Indlæg af JanLund »

Jeg har heller aldrig har infektion, men har set billeder af en del, og det der kan der vist næppe være tvivl om er en infektion.

Desværre :(
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlæg af admin »

Den infektion har været oppe før, træls.
Det var noget med tørhumling.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
PeterH
Indlæg: 130
Tilmeldt: 23. sep 2006, 09:48
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:

Indlæg af PeterH »

Den her var en Belgisk "Golden Ale" . opskrift fra BYO

Nu er den hældt ud, - og så op på hesten igen. Bare træls, at der ca. 3 uger til jeg igen får tid til at brygge..

Heldigt, at infektionen viste sig FØR jeg flaskede den, så er det arbejde da sparet. Måske sku' man ligefrem konsekvent lade øllen stå et par uger ekstra på 2. gærspand, bare for at tjekke at den er fri for infektioner inden den flaskes...? Så kan den enten blive mere moden eller mere sur.
Peter/.

Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"