Det her er en infektion, er det ikke...?
For fire dage siden så den helt normal ud (har stået ialt 4 uger) men da jeg skulle flaske den idag så den sådan ud. Har aldrig haft en infektion før, men ved bryg nr. 15 gik det vist galt...?
Hvis det er en infektion gider jeg nemli' ikke flaske den...øv, surt show!
Hurtig hjælp
Hurtig hjælp
Peter/.
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Den infektion har været oppe før, træls.
Det var noget med tørhumling.
Det var noget med tørhumling.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Den her var en Belgisk "Golden Ale" . opskrift fra BYO
Nu er den hældt ud, - og så op på hesten igen. Bare træls, at der ca. 3 uger til jeg igen får tid til at brygge..
Heldigt, at infektionen viste sig FØR jeg flaskede den, så er det arbejde da sparet. Måske sku' man ligefrem konsekvent lade øllen stå et par uger ekstra på 2. gærspand, bare for at tjekke at den er fri for infektioner inden den flaskes...? Så kan den enten blive mere moden eller mere sur.
Nu er den hældt ud, - og så op på hesten igen. Bare træls, at der ca. 3 uger til jeg igen får tid til at brygge..
Heldigt, at infektionen viste sig FØR jeg flaskede den, så er det arbejde da sparet. Måske sku' man ligefrem konsekvent lade øllen stå et par uger ekstra på 2. gærspand, bare for at tjekke at den er fri for infektioner inden den flaskes...? Så kan den enten blive mere moden eller mere sur.
Peter/.
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!