Røget stout på rester

Besvar
Brugeravatar
redec
Indlæg: 185
Tilmeldt: 8. maj 2011, 16:55
Geografisk sted: Ballerup

Røget stout på rester

Indlæg af redec »

Kære medbryggere,

Det er blevet tid til at få brygget min årlige stout på de rester af malt og humle, som jeg har opsamlet i løbet af året. I år ser opskriften således ud: http://beercalc.org/?t=141138" onclick="window.open(this.href);return false;

Som det ses, er der mange malt- og humletyper, men det er nu dem, jeg har som rester. Er der et eller andet, der lige springer i øjnene?

Det jeg selv er lidt usikker på er, om der er for meget røgmalt i. Det er denne jeg bruger: https://www.maltbazaren.dk/shop/cm-smoked-4-4591p.html" onclick="window.open(this.href);return false; - Det skal lige siges, at jeg elsker Schlenkerla Urbock med masser af røg i.

En anden usikkerhed er omkring smags- og aroma-humlen. Normalt brygger jeg kun med en slags smags- og aroma-humle, men nu har jeg rester af Cascade, Aramis og Fuggle liggende i fryseren, og jeg vil gerne af med det hele. Der skal ikke gå noget til spilde.

Mvh. Claus
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"