Når nu omnipollo laver en rigtig lækker imperial Stout og kalder den en Blueberry cheese cake går jeg ud fra de har tilsat blåbær og så laktose for mundfylde og sødme.
Kan man tilsætte noget der giver øllet en "kage" fornemmelse, eller er der bare tale om laktose? Tænker biscuit malt kunne være et forsøg værd?
Er der nogen der har leget med at lave en kage på flaske der vil give lidt input?
Håber spørgsmålet giver mening
Jeg vil brygge en kage
-
- Indlæg: 138
- Tilmeldt: 6. maj 2015, 20:39
- Geografisk sted: Holstebro
Re: Jeg vil brygge en kage
Uden at kende øllen, men kender omnipollo så tænker der er graham kiks i også
Hilsen Frederik Fornitz
Re: Jeg vil brygge en kage
Jeg synes at sådan en som special B giver meget kage/sødme i øl , så jeg er sikker på at de forskellige malt godt kan ramme den smag du ønsker :-)
Men det er kun hvad jeg synes , måske andre har bedre bud ;-)
Men det er kun hvad jeg synes , måske andre har bedre bud ;-)
Med Venlig Hilsen
Dennis H. Pedersen
Dennis H. Pedersen