Dark Brown Sugar

Besvar
clucking
Indlæg: 166
Tilmeldt: 29. mar 2008, 19:50

Dark Brown Sugar

Indlæg af clucking »

Når dette nævnes i en opskrift med 80 EBC - er det så blot brun farin?
Eller hellere Mørk Muscovadorørsukker?
Brugeravatar
Borg
Indlæg: 4741
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning

Re: Dark Brown Sugar

Indlæg af Borg »

Jeg vil foretrække muscovadosukker, da det er urafineret.
Brun farin er rafineret, hvorefter det er tilsat melasse igen
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
clucking
Indlæg: 166
Tilmeldt: 29. mar 2008, 19:50

Re: Dark Brown Sugar

Indlæg af clucking »

Borg skrev:Jeg vil foretrække muscovadosukker, da det er urafineret.
Brun farin er rafineret, hvorefter det er tilsat melasse igen
Tak.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"