Søde appelsiner i julebr. hvor meget ?

Søde appelsiner i julebr. hvor meget ?

Indlægaf Theresia » 20. okt 2017, 15:39

Hej skal lave koge 45 liter julebryg ..og er megert usikker på hvor mange gram søde appelsin skaller der skal tilsættes ?
Jeg har købt dem i en lukket pose hos maltbazaren.
Kan I hjælpe ?
erfarne bryggere :)
er bange for niliker, kanel osv. af erfaringer... der skal ikke meget i kogekaret før øllet smager af kryddderier ...der skal kun være noter...(og det er vel det der er svært) smiler

Iøvrigt der er kun apeppelsin skaller og svekse juice (som tilsættes i gærspanden efter 5 dage ) ..som jeg har tænkt mig i denne ale (som reelt er en sød brown ale)
"Gør dit bedste"
Theresia
 
Indlæg: 395
Tilmeldt: 23. nov 2013, 17:24
Geografisk sted: 4040 Jyllinge nær Roskilde

Re: Søde appelsiner i julebr. hvor meget ?

Indlægaf kbh36 » 20. okt 2017, 16:55

Har ikke prøvet at brug esød appelsin skal, kun den bitre, her bruger jeg 20 gram til et 25L bryg.
/Klaus
23L mørk Belgisk strong ale flasket, og de sidste 23L er tilsat en pakke muscovado og står og bobler videre i kælderen.
Cenosillicaphobia is the fear of an empty beer glass. Jeg har ikke et alkoholproblem, jeg har en hobby.
kbh36
 
Indlæg: 321
Tilmeldt: 27. dec 2014, 19:43
Geografisk sted: 4060 Kr. Såby

Re: Søde appelsiner i julebr. hvor meget ?

Indlægaf Broder Jacob » 24. okt 2017, 19:16

Jeg bruger 10 friske appelsiner, som jeg skræller med en tyndskræller, smagen holder længere. bruger du tørrede skaller passer det med de ca. 20 gram, 30 gør ikke noget
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Brugeravatar
Broder Jacob
 
Indlæg: 467
Tilmeldt: 4. okt 2013, 18:33
Geografisk sted: Holbækvej 173, 4440 Mørkøv


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 9 gæster