Kaffesmag til porter/stout
: 23. okt 2017, 15:31
Er der nogle dygtige bryggere, der kan hjælpe med et spørgsmål.
Jeg vil gerne brygge en porter/stout med kaffe-smag.
Det nemmeste vil være, blot at søge en opskrift i BeerCalc. Det er blot sådan, at jeg ønsker, at modificere Michael Peters fantastiske CCCPorter med kaffesmagen.
Hvordan tilsættes kaffesmagen. Jeg har tidligere brygget en kaffestout, hvor malten var blandet op med friskmalede kaffebønner; men har også læst, at Mikkeller tilsætter en ½ liter frisk lavet kande kaffe (til en kogevolumen på 25 liter) et par dage inden flaskning.
Hvad er jeres anbefalinger/erfaringer?
Venlig hilsen
Kim
Jeg vil gerne brygge en porter/stout med kaffe-smag.
Det nemmeste vil være, blot at søge en opskrift i BeerCalc. Det er blot sådan, at jeg ønsker, at modificere Michael Peters fantastiske CCCPorter med kaffesmagen.
Hvordan tilsættes kaffesmagen. Jeg har tidligere brygget en kaffestout, hvor malten var blandet op med friskmalede kaffebønner; men har også læst, at Mikkeller tilsætter en ½ liter frisk lavet kande kaffe (til en kogevolumen på 25 liter) et par dage inden flaskning.
Hvad er jeres anbefalinger/erfaringer?
Venlig hilsen
Kim